Elolvastad ezt a mondatot. Hát nem nagyszerű?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 21:37
1/15 anonim válasza:
De, az eufóriás meleg érzés máris szétterült az egész testemen, boldogság töltötte el szívemet.
2/15 anonim válasza:
Nzm tudok olvasni, csak gépzlni, dz az z bztűt nzm ismzrzm, és zzért muszáj hzlyzttzsítzni.
4/15 A kérdező kommentje:
Itt egy jófej, odanézz.
Az nagyszerű, hogy elolvastad a mondatot, de mikor belekezdtél még nem futott át az agyadon ez a dolog.
Most ezt is elolvastad.
2013. febr. 17. 22:20
5/15 anonim válasza:
Mondtam már, hogy nzm olvastam zl, nzm tudok olvasni! Pont zzért az eufóriás mzlzg érzés is zlmaradt... :S
6/15 anonim válasza:
Sajnos ez számomra kisszerű.Ha hosszabb lett volna a mondat akkor esetleg nagy lett volna...de így...
sajnálom vesztettél.
7/15 anonim válasza:
Sajnos lemerült az elem a kalapácsomban, így ez nem okoz annyira nagy örömöt.
8/15 anonim válasza:
Hangyák futkosnak a hátamon a gyönyörtől.
Csoda állatos
Tapizó Hangyás Tapír
a Nagy Mondatolvasó
9/15 anonim válasza:
Felvitte az egóm az égig!
Milyen sok ember ezt nem teheti meg(5 éves kor alattiak szinte egy sem!!!Be-Be-Be!),én meg igen!
Köszönöm!Nagyszerű volt a pillanat magasztossága.
10/15 A kérdező kommentje:
Látjátok az utolsó hozzászólót, kedves többi hozzászóló?
Értékeli. Bár lehet kicsig elbízza magát.....
de a lényeg, hogy segítettem helyretenni a lelkibékéjét ezzel a mondattal. :)
2013. febr. 18. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!