Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » SEGÍTSÉG? Egy kétségbeesett...

SEGÍTSÉG? Egy kétségbeesett kisfiú.

Figyelt kérdés

A barátaimat elrabolta a league of legends nevű MOBA típusú számítógépes játék. Nem tudom hogy tudnám őket visszacsalni a focipályára és a játszótérre. Kérem segítsenek...

(Én is kipróbáltam a játékot de ki tudtam szökni karmai küözül.) Elnézést az íráshibákért de nagyon siettem minden perc számíthat a barátaim életében.

2013. febr. 9. 18:38
1 2
 1/11 AccountManagerkovács válasza:

Hogy egy divatos kifejezéssel éljek: "Impossibru!"

Ha vársz egy-két hónapot, addigra nyilván megunják, mert pénzt úgyse fizetnek majd rá és anélkül nagy türelem és sok idő kell hozzá.

2013. febr. 9. 18:47
 2/11 Jófej:D ***** válasza:
Bátornak kell lenned! Be kell menned a játékba és le kell győznőd a barátaid! De vigyázz, nehogy téged is elkapjon!
2013. febr. 10. 00:07
 3/11 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak üzenem:

Először én is azt hittem hogy csak egy két hónapos játék lessz. De lassan már 7 vagy 8 hónapja játszanak vele. Mindegyik fullos nem kell nekik a pénz kitartóan játszanak egésznap.

2.válaszolónak:

Talán tényleg ezt kellene tennem de félek, elveszthetem az életemet. Et a játék a lassú gyilkolás mestere. a player körül fonja a csápjait és egyszercsak amikor gyanútlanul játszik az ember lecsap és örökre ott maradsz.

Egy kérésem lehetne aki ezt látja és Lol-ozik akimár kiismerte eme teremtmény sötét titkait jelentkezzen szeretnék egy mentőcsoportot akik talán legyőzhetik a barátaimat és örökre abbahagyák.

2013. febr. 10. 09:36
 4/11 Szegvári Attila válasza:
tudakold meg hogy east vagy west és kiállok ellenük 1 az 5 ellen:D
2013. febr. 10. 11:25
 5/11 QueenRavenna ***** válasza:
szoktasd rá őket a world of tanksra.
2013. febr. 10. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Easten vannak azthiszem... WoT-meg nem tetszik senkinek sem... és miért lenne jó ha egy játékból kiszabadulva egyből egy másikra függnek rá?
2013. febr. 10. 21:01
 7/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Anyámék is panaszkodtak nekem, hogy az öcsém függő stb.stb. Ő is ugyan ezt a sz*rt nyomta. Hazamentem, feltörtem a profilját. (keylogger) Azután játékon belül elküldtem mindenkit melegebb éghajlatra és kilépkedtem. Ezt háromszor, négyszer egymás után megcsináltam és kapott egy 2 éves ban-t. Ami még egyszerűbb, hogy a játékos nevét megtudva, csinálsz egy e-mail fiókot és a nevében írsz a Riot-nak, hogy ilyen f*s játékot már k**va rég nem hordott a föld a hátán és mindenkinek a utcasarki munkás anyukáját. Ha kibannolták őket kétlem, hogy újra kezdenék a legelejétől.
2013. febr. 11. 10:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem hatna, meg vannak 6-an és mindenkinek van két fullos accountja ennyit feltörni meg nem lenne egyszerű... :/ Lehet ott kéne hagynom őket és keresni új barátokat. teljesen megváltoztak agresszívak lettek és buliba sem képesek jönni. eddig összesen 50kg-ot szedtek fel 6an a fél év játék alatt mert nem mozognak egyáltalán semmit.
2013. febr. 11. 16:46
 9/11 AccountManagerkovács válasza:
Na ez már súlyos... Tényleg lehet, hogy jobb lenne új barátok után nézned!
2013. febr. 11. 16:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Elég gyászos vég egy több mint 10 éves barátságnak. Nem hiszem el, hogy ilyen történik be kellene perelni az ilyen cégeket mindegyiket akik egyáltalán játékokat csinálnak. Miért?

Sok bennem a kérdés most. És nincsen egy igaz barátom sem aki szánra rám annyit hogy meghallgasson. Úgy néz ki, hogy ez ennyi volt. Game over

2013. febr. 11. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!