Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most teleportált a rúzsom?

Most teleportált a rúzsom?

Figyelt kérdés

Tegnap osztálybulin voltam és a táskámba beraktam a rúzsomat.

Az osztálytársam kiborította a táskámat és nem találtam a rúzsom és pár pénzérmém is elveszett,vagy a pénzérmét felszedték az osztálytársaim.

Osztálybuli végén még mindig nem került elő a rúzsom pedig az egész táskámat végig kutattam..

Ma kb 15 perccel ezelőtt láttam,hogy a szobámban földön hever az a rúzs,ami elveszett.

Tegnap 100% hogy elvittem,mert beletettem a táskámba.

Osztálybuli végén nem volt se a kabátzsebembe se a táskámba.

Negatív kommentelők esetleg troll kommentelők vagy rosszat akarók ne az én kérdésemen akarjanak rosszat..

Normális válaszokat.

A kamuzást sem kérem.

13/L

2013. febr. 9. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"utolsó Te annyira hülye vagy hogy ha a seggemet összehasonlítanám az agyi szinteddel akkor a seggemet megsérteném.."

Én ezt egy ilyen kérdés után nem merném mondani... tudod, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...

De a kérdés legalább már jó kategóriában van :D

2013. febr. 9. 17:41
 12/16 Jófej:D ***** válasza:
Most milyen választ vársz erre? Azt akarod hogy a válaszolók megjósolják holvan?
2013. febr. 10. 00:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Az bizony lehet,hogy vannak dolgok amiket nem tudok felfogni,de hát ez mással is megtörtént már.

Hanem azért kettőt megjegyeznék: Egy írásom van a neten,címe: ÁLDÁS..Lehet,h nem birod felfogni,hanem azért próbáld meg,ha sikerül,nyersz vele. Életemben történt igazolható csodákról van benne szó. No meg a tettkövetkezmények törvényéről.

Nagyon vigyázz rá,hogy tested öv alatti részét élő szóban ne hasonkítsd össze senki agyával,még végül futballnak nézné,és úgy is használná.

2013. febr. 10. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem simán csak ott volt a táskádban, csak elkerülte a figyelmedet a bulin. Velem is volt már ilyen. Aztán otthon kipakoltál belőle, nem vetted észre, hogy kigurult le a földre és kész.

Egyébként velem konkrétan olyan is volt, hogy azt hittem valamit elraktam, de mégsem. Pedig tutira emlékeztem, hogy beraktam a táskámba, aztán mégis otthon volt. Lehet nálad is ez a helyzet. Másra koncentráltál, ahogy raktad bele a táskádba, igazából véletlenül nem bele raktad, hanem mellé és leesett a földre. Ez logikusnak tűnik.

2013. febr. 10. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Amit az előttem szóló mond,az bizony megesett már velem is meg mással is.
2013. febr. 10. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát fizikailag elméletben létezhet teleportáció, csak azt kétlem, hogy lenne a tatyódban egy erre alkalmas részecskegyorsító. Amúgy nem lehetséges az, hogy esetleg két darabot vásároltál és az egyiket elvitted, amit lenyúltak vagy elveszett? Vagy az is lehet, hogy rosszul emlékeztél. Nekem is volt olyan, hogy 100%-ra hittem, hogy bezártam az ajtót, azttán mikor hazaértem, akkor derült ki, hogy mégse, pedig meg mertem volna esküdni, hogy bezártam. Van ilyen :)

21/L

2013. febr. 11. 01:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!