Mit tennél ha odamennék hozzád az utcán, és megkérdezném mijen napod volt, majd ragasztanék a pólódra egy "További szép napot :D" matricát?
Figyelt kérdés
( Csak mert ezt tervezzük bnőmmel :DD, kiváncsi vagyok a reakciókra!)2009. szept. 5. 09:24
11/20 anonim válasza:
Én ezután nagyon vidám lennék,mert elég szomcsi vok
13/20 anonim válasza:
Nekem nagyon jól esne,örülnék neki.
Egész jó ötlet,persze biztos lesznek bunkók akik,nem örülnek majd,de ilyen mindenütt megesik,amúgy pedig erre nehéz rosszul reagálni annyira aranyos.Remélem sikerül
14/20 A kérdező kommentje:
Remélem jólesik majd az embereknek!:DCsak simán ezért csináljuk, szeretnénk jót tenni az embereknek.X)Amúgy valszeg Mosonmagyaróváron kezdünk!:D
2009. szept. 5. 20:27
15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat, jó hogy ennyi kedves ember van! :D
2009. szept. 5. 20:29
16/20 anonim válasza:
ó igen! és én vagyok az a bizonyos barátnő! na tökjók a válaszok! majd mosonmagyaróvár egész területére kiterjesztjük. illetve pesten is megpróbálkozok vele...de nem hiszem.
17/20 A kérdező kommentje:
kiküldjük az egész osztagot!+ szólunk ha pesten leszünk!:DD
2009. szept. 5. 21:18
18/20 anonim válasza:
Ha Pesten vagyok, szóljatok, hol! :D:D / Nem tudom hanyadik válaszoló, 14L
19/20 A kérdező kommentje:
Meglesz !:D
2009. szept. 5. 22:16
20/20 anonim válasza:
jaaa, pöstiként várlak titeket én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!