Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mik voltak ezek a furcsa...

Mik voltak ezek a furcsa lények? Félek hogy visszajönnek, bánthatnak még?

Figyelt kérdés

Tegnap már sötétedés felé úgy gondoltam hogy lemegyek a tóparti telkemre.Mire leértem tiszta sötét volt!Leszálltam a bicikliről és toltam befelé a kicsi kapun..Gondoltam elmegyek még sétálni a közeli erdős,tavas részre.El is indultam már elhagytam az össze többi telket amikor láttam hogy valami furcsa fény áramlik felfelé,körbe és szinte mindenfelé az erdőből.Egyből arra vettem az irányt.Beértem és 3 furcsa lény volt a szemem előtt.Nem tudom mit, de valamit gyűjtögettek!Szerencsére nem vettek először észre úgyhogy csak figyeltem őket egy ideig.Az egyik kövér volt és elég alacsony a másik magas vékony és a harmadik is az utóbbira hasonlított!Gondoltam a kövér a vezetőjük de még nem voltam biztos a dolgomban!

Elég furcsa volt a színük.És akkor egyszer csak megreccsent egy ág alattam!Erre az egyik sovány odafordította a fejét és valami furcsa éles hangon sikított!Csak ennyit értettem belőle: "Nyyééémááájn Gázspar föher ömber!"

És ekkor gyorsan beszálltak valami piros kis birodalmi lépegetőbe aminek nagy hangja volt szerintem morgott is kicsit de nem tudtam eldönteni!Ekkor már biztos tudtam hogy a kövér a főnök mert a hátra ült be a másik kettő meg előre és irányította azt a furcsa szerkezetet!

Kik lehettek?Félek hogy visszatérnek és bántani fognak... :(

2013. febr. 4. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Én is találkoztam velük a múltkor.. Egész hasonlóan történt.. Csak én nem úsztam meg ilyen egyszerűen.. Kirántották alólam a biciklit..:( és már csak azt hallottam: "Dikk Nintendó ez mán a tiéd.."
2013. febr. 4. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Ez bizony valami felsőbb inteligencia lehetett...
2013. febr. 4. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
A birodalmi lépegető egy mókolt, piros, LADA "ezerkettes" volt :D :D :D
2013. febr. 4. 15:16
 4/4 anonim válasza:
Basszus tehát arra fele megy Béla, Gazsi és Pista fosztogatni, már 2 napja eltűntek, nyugodj meg, ha el akarják vinni a szinösfímed, megakarják javítani az űrhajót!
2013. febr. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!