Mik voltak ezek a furcsa lények? Félek hogy visszajönnek, bánthatnak még?
Tegnap már sötétedés felé úgy gondoltam hogy lemegyek a tóparti telkemre.Mire leértem tiszta sötét volt!Leszálltam a bicikliről és toltam befelé a kicsi kapun..Gondoltam elmegyek még sétálni a közeli erdős,tavas részre.El is indultam már elhagytam az össze többi telket amikor láttam hogy valami furcsa fény áramlik felfelé,körbe és szinte mindenfelé az erdőből.Egyből arra vettem az irányt.Beértem és 3 furcsa lény volt a szemem előtt.Nem tudom mit, de valamit gyűjtögettek!Szerencsére nem vettek először észre úgyhogy csak figyeltem őket egy ideig.Az egyik kövér volt és elég alacsony a másik magas vékony és a harmadik is az utóbbira hasonlított!Gondoltam a kövér a vezetőjük de még nem voltam biztos a dolgomban!
Elég furcsa volt a színük.És akkor egyszer csak megreccsent egy ág alattam!Erre az egyik sovány odafordította a fejét és valami furcsa éles hangon sikított!Csak ennyit értettem belőle: "Nyyééémááájn Gázspar föher ömber!"
És ekkor gyorsan beszálltak valami piros kis birodalmi lépegetőbe aminek nagy hangja volt szerintem morgott is kicsit de nem tudtam eldönteni!Ekkor már biztos tudtam hogy a kövér a főnök mert a hátra ült be a másik kettő meg előre és irányította azt a furcsa szerkezetet!
Kik lehettek?Félek hogy visszatérnek és bántani fognak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!