Írjatok minél többen! Szerintetek vonzóbb egy szőke vékony deszka lány mint egy kerek fenekű jó mellű, nem kövér de testesebb lány?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 17:07
1/16 anonim válasza:
a deszka nem jó.. kerek fenék tetszik viszont mennyire testes?? :S
4/16 anonim válasza:
Ezt így látatlanban nem tudom megmondani. Szőke vékony deszkából, és kerek fenekű, jó mellű nem kövér de testesebb lányból is van ezerféle, mind más miatt vonzó illetve nem vonzó.
5/16 anonim válasza:
csak nem egy nagymellű lány vagy, aki irigy a vékony, szőke barátnőjére/testvérére?? különben ízlések és pofonok...
6/16 A kérdező kommentje:
nem, én egy szőke deszka vagyok. és a testesebb bnőmre nagyon buknak...
RÁm kevésbé
2009. szept. 3. 17:17
7/16 anonim válasza:
előző vagyok.ne haragudj, én is ugyanilyen vagyok, de én nagyon szeretek vékony lenni, egyszerűen imádom (még azt is, mikor beszólnak miatta:D), mert legalább nem átlagos, és tuti,hogy nem a nagy mellem, meg seggem miatt fognak szeretni a fiúk. mellesleg én így is soknak tetszem, úgy vettem észre, de nem mindegyik akar velem járni. ne érdekeljen, örülj neki, hogy nem vagy elhízva!:D
8/16 anonim válasza:
Én is szőke hajú (inkább szőkésbarna) vékony deszka vagyok:D Jó lenne egy kicsit hízni. Amúgy szerintem az arcom is szép, de a pasik még sem akarnak járni velem. Mármint nem közelednek felém. Pedig jó lenne. Persze a dicsekvő osztálytársamnak, aki mellesleg azt hiszi vékony de eléggé úszógumis, csomó baráétja van. Nem értem mi ebben az igazság:) 17/L
9/16 anonim válasza:
deszka... a deszka nálam azt jelenti,h se melle, se feneke. A popó meg eléggé fontos,amikor csajt méregetünk..
10/16 anonim válasza:
nem értem miért fontos a fenék. Én ha pasi lennék, hánynék az ilyen nagyseggűktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!