Mi történik ha felbérelek két titkosügynököt, hogy kövessék egymást?
Figyelt kérdés
De komolyan, ezen gondolkozok már napok ótaXD2013. jan. 29. 18:24
11/27 Mirrke válasza:
Nekem egy film ugrott be...egy nagyon jó film: Stallone és Banderas játszik benne, A Bérgyilkosok...én így tudnám elképzelni. :-)
13/27 anonim válasza:
nezd meg a msr es mr smith filmet
14/27 anonim válasza:
Háhááááá az mekkora lenne. Ülnének egymástól két asztalnyira és lyukas újságon keresztül lesnék egymást XDDD
15/27 anonim válasza:
Előbb-utóbb rájönnének, hogy szórakozol, és jól szájbavernének. :)
17/27 A kérdező kommentje:
Nem, az a nyomozó aki civilnek öltözik és úgy figyel, én titkosügynököt mondtam. Azok nagy barna földig érő kabátba járnak, napszemüvegben, kalapban, és éjszaka egy utcai lámpa fénykörében állva, hogy csak az árnyékuk látszik adják át az információikat, vagy egy sötét sikátorban.
2013. jan. 30. 14:44
18/27 TappancsMancs válasza:
A titkos ügynök is öltözhet civilbe és amúgy is széleskörűbb képzést kap mindenből. A titkos ügynök lehet akár a zöldségárus is
vagy egy nagyvállalat alkalmazottja.
Amúgy ha okosak rájönnének mert nem csak nézelődnek az ilyenek. Azt biztos hamar kiszúrnák hogy valami nem stimel, mert két ember nem tudja követni egymást. Illetve észrevennék egymásról hogy a másik figyeli, követi. Amúgy muris helyzet. :)
19/27 TappancsMancs válasza:
Ez is valami ilyesmi jópofa:
20/27 TappancsMancs válasza:
Alapból mindkettő valószínűleg kapna egy egy dossziét a másikról, lakóhely, munkahely, szokásai, hova szokott menni és ilyenekkel. Amelyik előbb találná meg a másikat az lenne előbb rejtve a másik elől, egy ideig. Ott vár pl a munkahelyénél és ahogy kijön az illető követi. A másik egy idő után ezt észreveszi mert nem hülye. Vagy lelép vagy hagyja a követést és viszont figyeli az illetőt. A lakóhelyeknél mindenképpen kialakulna egy szokatlan helyzet. Ugyan is ha az egyik figyeli hogy a másik mikor és hova megy, akkor a lakása közelében kell legyen. Vagy egy szomszéd lakásban, vagy egy autóban vagy járókelőként, vagy "lakhat" a szemközti tetőn vagy egy furgonban is. Ezeket a másik ügynök valószínűleg kiszúrja mindet. Ha kiszúrta akkor cselesen kibújik a figyelésből és megvárja amíg a másik pl hazamegy. Ezzel már be is azonosította a lakóhelye szerint. De a legalapvetőbb hogy arcról felismernék egymást. Egymás mozgásából azt gyorsan észrevennék hogy egymást figyelik. Egy távcsövön keresztül látszik a másik "felszereltsége". Egymás lakását is valószínűleg megnézegetnék belülről és kiderülne mivel foglalkoznak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!