Hány éves vagy Batman?
Figyelt kérdés
Negyven vagy hetven?2009. szept. 1. 15:00
1/10 anonim válasza:
Én ismerm Batmant, és most voltam a 70. szülinapi partiján! Nagyon jó volt, denevér alakú volt a torta, és ott volt Robin és Superman is! :)
4/10 anonim válasza:
hány fogad van batman? 200 vagy 70?
6/10 anonim válasza:
Hányéves vagy batman negyven vagy hetven wécére kell mennem
8/10 Verdike válasza:
Ha van egyáltalán értelme komolyan is foglalkozni a kérdéssel, elmondthatom, hogy Batman karaktere első ízben az amerikai Detecive Comics 27. számában látott napvilágot 1939 május 27-én. Ebből a szempontból a karakter idén lesz 74 éves.
Ugzanakkor a karakter bőrébe bújó képzeletbeli milliárdos figura, Bruce Wayne születésének napjával több adat is létezik: február 19, április 7, november 24. Viszont az év az biztosan 1915. Tehát ha létezne Batman, akkor idén (2013-ban) tölti a 98. életévét.
9/10 anonim válasza:
Az előttem lévő válaszolónak:
Ne akarj már komolyan válaszolni arra a kérdésre, amit a "Humor" kategóriában tettek fel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!