Mi történik ha a pepsit összekeverem a coca-cola-val? (50-50%) ban.
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 07:44
12/23 anonim válasza:
popsi cola lesz belőle...és életed végéig pukizni fogsz!
13/23 anonim válasza:
13:29esnek. a fanta+cola nem német találmány, magyarországona hangzatos "kofa" névre keresztelték el a bennfentesek.
a válaszom a kérdésre csak h ne OFFoljak, az, hogy keverd össze és írd meg ki nyert...
14/23 anonim válasza:
13:29 es vagyok..nemtudom..ott láttam ilyet elősször :)
15/23 anonim válasza:
Mint abban a filmben "Isszuk a pepsi-coca colát..." :D
17/23 A kérdező kommentje:
kifogom probálni a popsi colat,és a narancs kólát is :)
2009. szept. 2. 11:06
18/23 anonim válasza:
Összeomlik a téridő-kontinuum
19/23 anonim válasza:
tudom hogy csak véletlen irtad félre..de ezen a popsi kolán jót nevettem :))))
20/23 anonim válasza:
Ha jól tudom egy ,agyar származású villástargonca-vezető, (assziszem Bükkszentgyörgyi Arisztidnek hívták) 1943. október 14-én Elefántcsontpart dél-keleti részén megpróbálta, de a CocaCola és a Pepsi részecskéi nem voltak kompatiilisek egymással, a buborékok elkezdtek verekedni, ami felborította a Föld vízháztartását, és elgörbítette a tér-idő kontiniumot, ekkor egy kapu keletkezett ami összekötötte a mi világunkat egy párhuzamos dimenzióval, ahonnan három idegen ember egy üveg furcsa sárga lével jött a Földre, amit megtalált egy román kutatócsoport, elkezdte tanulmányozni, majd ebből keletkezett a SÖR. később ez a dimenziókapu megsemmisült és ez miatt kezdődött el a globális felmelegedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!