Tényleg idegesítő a nevem? :D
Figyelt kérdés
Úgy látszik valakinek nem tetszik. :D2013. jan. 21. 22:48
21/32 anonim válasza:
Az a durva,hogy sejtem kitől.Nem egy női név plusz egy szám a nickneve?
22/32 A kérdező kommentje:
Hallottam egy stand-up-ostól és megtetszett.
2013. jan. 21. 23:30
23/32 anonim válasza:
Más is utálja a kérdezőt, vagy csak én?
24/32 Joshy Ca$h válasza:
Szerintem találjuk ki mi lenne az indián neve:D
25/32 anonim válasza:
Szerintem pedig alapítsunk ellene klubbot.
26/32 A kérdező kommentje:
Vagy inkább nyírjatok ki!
2013. jan. 21. 23:38
27/32 loupsolitaire válasza:
Mindig valami logikát próbáltam beleerőszakolni. Aztán maradtam a "lényenkívüli föld"-nél. Nekem az hangzatosabb, úgyhogy így maradsz. :D
28/32 Joshy Ca$h válasza:
Nem megy indián nevet se tudok rá kitalálni, ez tényleg szxr!
29/32 anonim válasza:
miert utalnam a kerdezot? vagy a nevet? azt se tudom, ki o, pedig eleg gyakran kommentelek itt. vannak visszakoszono arcok, de o pont nem az. Lillat gyakrabban latom.
Piu
30/32 anonim válasza:
#29 ez egy költői kérdés volt... Csak azt próbáltam kifejezni vele, hogy én mennyire utálom, és így tudattam mindezt a kérdezővel. Azt, hogy nyírjuk ki, pedig ellenzem, mert azzal csak megkönnyítenénk a hazugságokkal teli életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!