Mit tegyek, ha a macskám megette a gépem egerét?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem, hogy eltűnt a számítógépem egere és a macskám jóízűen durmolt a helyén. Először nem akartam elhinni, hogy Ő ette meg, de a szájából kilógó zsinór és a végén az USB meggyőzött. Nem tudok semmit se csinálni a gépen, kivéve, hogy kitudom írni ezt a kérdést. Most még is mit tegyek a cicámmal? :(2013. jan. 19. 22:40
2/14 anonim válasza:
Miért nem húztad ki, amikor még láttad a szájában???
3/14 anonim válasza:
Használd a macskát. Jobb is mint az egér, mert ha pl. ha a pontos kurzorpozicionálás fontos, akkor hanyattmacskaként is használhatod.
4/14 Eunomia válasza:
Ha majd kijön a végén a csatlakozó, dugd be a gépbe és nem kell tovább etetni a macskát, menni fog USB-ről! :))
5/14 Jófej:D válasza:
Menny a tesco-ba venni egy másikat. És azt majd mindig tedd el hogy ne egye meg.
6/14 anonim válasza:
Köszi, jól szórakoztunk.
Azonban ha igaz, akkor a cicát vidd orvoshoz, aztán vegyél másik egeret.
7/14 anonim válasza:
# 6 te hány éves vagy?
"Azonban ha ez igaz" ez egy kicsit erős. XD
Gondolkozz hogyan enné meg a macska a számítógép egerét?
Tán késsel és villával? Vagy ledarálta és betöltötte kolbászba.
8/14 anonim válasza:
Először jót nevettem rajta :DDD Aztán elgondolkoztam.Hogy a fa.....ba nyeli le a macska azt az egeret?XD Lényeg vidd orvoshoz azonnal.!!!! Nehogy kárt tegyen a gyomrába O.o
9/14 anonim válasza:
Oh, azonnal orvoshoz vinni már késő. A kérdező nem írta, mert gondolt az érzékenyebbekre is, de az a helyzet, hogy az egér után ment az egész gép. Nem csúszott ki az aljzatból a farka, a macska meg csak nyelte, nyelte, nyeldekelte a megabájtokat, pixeleket, ramot, romot, kondenzátorokat, mind. Nem lett semmi baja, csak azóta control-alt-delt kell nyomni a cicán, ha aludni akar.
10/14 anonim válasza:
Oh,majd kikakálja azt az egeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!