Lennél kamikaze oktató?
Figyelt kérdés
Nem nyugdíjas állás2009. aug. 30. 19:33
1/12 anonim válasza:
mit kell abban oktatni? :D
ha tudsz repülőt vezetni, csak bele iránbyítod a célba ozt kész :)
2/12 anonim válasza:
Persze!Én lennék a legjobb(És a legrövidebb ideig alkalmazott is):D
3/12 anonim válasza:
Ha oktató nem is, de szívesen rendeznék találkozót veterán kamikaze pilótáknak ;)
4/12 anonim válasza:
Ajjajjajjaj!
Persze, de csak az "Isteni szél" szimulátoron, amit én találtam fel!
5/12 anonim válasza:
aha,de nem tartanék bemutatókat :D
6/12 anonim válasza:
Na ezt a kérdést a biztonság kedvéért továbbítottam a CIA-nek további vizsgálatra.
7/12 anonim válasza:
ja persze de a tanitványaimnak elméletbe mondanám mit csináljanak:) a gyakorlat elmaradna !!
8/12 anonim válasza:
Elméletben persze, de mi lenne az a hiba,ami miatt megbukna a tanuló? Sikeres vizsga után kinek adhatnám át a bizonyítványt?
Mégsem lennék oktató! Nem tudnánk tartani osztálytalálkozót:((
9/12 anonim válasza:
áááá, én nem lennék
valamelyik idióta tanuló elkövet egy hibát, aztán kész, annyi, meg is történt a baleset
10/12 anonim válasza:
Egyszerű a dolog! Szimulátoron kell oktatni és vzsggáztatni. Ha megfelelt, akkor mehet az illető élesbevetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!