Ti adtatok már nevet a gépeteknek/laptopotoknak?
Figyelt kérdés
Ez enyémé Toshiba Satellite Ignácz.2013. jan. 15. 22:44
1/34 anonim válasza:
Az én laptopomat Kuka Disznónak nevezem. Elég régi már nagyjából 5 éves gép, és nem megy valami túl jól már. Még lomtalanításon találtam a lomok közt teljesen véletlen vettem észre amikor autóval mentem mert igazából polcért mentem haveromékhoz mert mondták hogy akkor kirakják nekem, de útközbe észrevettem hogy egy tag éppen egy doboz kacatot rak ki amibe volt egy laptop töltővel együtt. Egyből lecsaptam rá, hazahoztam működött csak az akksija meg a hűtése halt meg de ventilátort szereztem bontásból akksija nincs de töltőről nagyon jól megy. És azért ez a neve mert úgy hoztam vissza a halálból mert a vinyóval is volt valami probléma de sikerült orvosolnom, igaz hogy már nem működik túl jól de netezésre bőven megfelel még:D
2/34 anonim válasza:
Az én gépemet rólam neveztem el az a neve hogy ÉN
3/34 anti paladin válasza:
Jelenleg betonszarvasnak hívják. Volt már vastalicska, fostalicska, csatacickany,
4/34 anonim válasza:
az enyém HAL-9000
nem túl eredeti de na, szeretem azt a filmet..
5/34 anonim válasza:
Nekem a név már benne volt az árban, Acer Aspire 5315. ;)
6/34 anonim válasza:
Én a telefonomnak szoktam nevet adni. Mindig azt kapja, ami az első saját beállítású háttérképe. Ha énekes, akkor énekes nevet, ha egy állatom, akkor meg az ő nevét kapja. Az előző Kevin volt, a mostani Hoya.
7/34 anonim válasza:
Én nem adok neki nevet mert mindig máshogy hívom, valamikor nyomorult-nak valamikor jó kis bádogdoboz:)
8/34 anonim válasza:
Kezitcsókolom Ignácz Jánoshoz van szerencsém?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!