Honnan tudja magáról egy vámpír, hogy ronda e vagy szép ha nem látja a tükörképét?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:33
11/14 anonim válasza:
A vámpírok nem sminkelnek. A filmekben csak azért vannak a vámpírt alakító nők kimázolva, hogy ezzel is érzékeltetve legyen, hogy mennyire vonzó lehet egy vámpír az átlagember számára. Nyilván, ha egy bányarémet tennének be helyettük, karikás szemekkel és Bellatrix Lestrange-hajjal, akkor senki nem hinné el róluk, hogy bárkit képesek lennének megbabonázni.
12/14 anonim válasza:
Annak az oka, hogy szeretik őket az, hogy nem úgy viselkednek, mint a többi ember -> különlegesnek tekintik őket. Stílusosak, kívánatosak, a véren kívül nincsenek szükségleteik -> nincs bennük semmi "undorító". A vér pedig az élet, fiatalság jelképe, a színe a vörös, ami ősidők óta a szerelem, az erotika színe. Nem hiába vannak, akiknek a vér egyfajta fétis...
13/14 anonim válasza:
ezért járnak a vámpírok párosával, h kisminkeljék, megfésüljék egymást. szted edwadr hogy tudta volna egyedül olyan bu*isra beállítani a haját? :)
14/14 anonim válasza:
Butaságot kérdeztél kérdező.Egyszerűen tudom,hogy szép vagyok.Ezért is az a jel mondatom : félre innét csürhe népség,itt vagyok én a szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!