Van itt olyan akit már elvitt a slenderman?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Mit csinált? Hova vitt?2013. jan. 5. 00:17
11/27 anonim válasza:
elment vadászni, elkapott, hazavitt, megsütött, megevett, kihányt és az icikepicike fia mind felnyalt.
12/27 anonim válasza:
engem elvitt a fagyizóba xd amúgy slenderman nagyon perverz mert fogdosta a mellem én pedig egy serpenyövel vertmtem meg.. ohh és a fejére nyomtam a fqgyit.. nyehehee nesze neked slender bácsi! >:P
13/27 anonim válasza:
A 9. válaszoló az LOL. Engen elvitt a pokolba de a netet lekódolta ezzel szivatott.XD
14/27 anonim válasza:
Engem is elrabolt, méghozzá megkinált teával, majd visszahtam, mert félt tőlem XDD
Chuck Norris
15/27 anonim válasza:
Engem nem szokott elvinni . Csak átjön pókerezni néha .
16/27 anonim válasza:
Engem ebben a pillanatban rakott le egy lakatlan szigeten, de szerencsémre van wi-fi, és ki tudom rakni a fészbúkra.
Nekem megmutatta az arcát. Olyan volt mint egy justin-edward egyveleg.
18/27 MustanGirl válasza:
Engem tegnap vitt elxD Elvitt lovagolni,de nem bírta meg őt a ló x"D aztán hazahozott szép estét kívánt és elment.Útközben meg felfalt egy gyereket :P
20/27 anonim válasza:
Akit elvisz a Slender, azt többet nem hozza vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!