Én vagyok Voldemort, a sötét nagy úr, ki mered mondani a nevem?
Szóval, nem féltek, mi ?? ? ? !
Akkor ideje megtudnotok, hogy hol a helyetek !
A temetőben ! Még hogy csak hókusz - pókusz ? !
Na ideje halomra raknom pár 100 000 db halandót, veled kezdem, aki bogárkának néztél, te kis féreg !
Haragomat magadra vontad, ölebem leszel, és reszketve fogsz szolgálni ENGEM az öröklétig, most már, látszik, hogy a népnek kegyetlenségre van szüksége, különben már nem tartonak tőlem...A félelmeitekből táplálkozom, elveszem legféltettebb emlékeiteket, azt is elfelejtitek, hogy kik voltatok, beszippantolak mint porszivó a port, csak egy darab agyatlan rothadó test marad belőletek, aki rettegve engem szolgál, lelketeket kedvem szerint kinzom, ideje hogy ismét rettegjétek a nevemet, elpuhányult, netező kis szarkupacok, semmirekellő hitvány szánalmas halandóak ! Halljátok meg hát...visszatértem ! Én, Voldemort , a gonoszság ura, és képviselője, nincs előttem titkotok, elmétek számomra játékszer, belehatolok, és mindent kiszipolyozok belőle, ami kedves nektek, dülledt szemű, fos agyú zombikat csinálok belőletek...megyek, is, még sok gonosz tett vár rám...
Nagyon félek tőled, ja.., Te meg a sereged ? Halálra fogom magam unni, maximum !
Még ekképp elpusztithattok, hogy halálra untattok, másképp nem fog menni !
Hát nincs egyetlen hozzám méltó vetélytársam se ? !
Akkor szétnézek a világűrben !
Sereged összeroggyan, széjjelfut, még a látványomtól is, kisujjamat mozditom, és magatehetetlen vinyákoló csecsemőkké változnak, de bátorságod emlitésre méltó...., azért., ha, ha, ha, ...méghogy sereg ??
Jertek csak számomra ez nem lesz harc, csak dőgunalom ! Ahhh....
Töpörödött törp ördögök !
Még mindig kevesen vagytok !
Tudod, hogy elpusztithatatlan vagyok. Hiába is kaparsz, barátom ! Ózd, meg E.T ?
Még ha sikerül is elpusztitanod, részben.., tudod hogy visszatérek, testet találok ! A sötét nagy úr mindig visszatér !
Ugyan már örülj, hogy létezem ! Rossz nélkül nincsen jó ...
De ha tényleg túl nagy lesz a sereg, visszavonulok még erőt gyűjteni, ..... ja meg szintén sereget, hozom a csitulit, toborozok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!