Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Na emberek ma világvége....

Na emberek ma világvége. Vélemények?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok most hányan írnak hogy "jaj neeeee" meg hogy "leszarom".

2012. dec. 21. 06:49
 1/7 juraj zsok válasza:
96%

A napot és az órát nem tudjuk.Tehát aki eddig dátumot mondott az hazudott.

De ettől függetlenül az emberiség nem jó felé tart,és ha lesz is egyszer vég az nem a föld elpusztitása világégése lesz hanem a gonosz emberek végét fogja jelenteni

2012. dec. 21. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szolnokra most érkezett meg a világvége... 5 perce haltam meg!
2012. dec. 21. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem is számolom, hány világvégét éltem túl...
2012. dec. 21. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy benfentes ember vagyok,sok kormánynak dolgoztam szerte a világon szigorúan titkos projekteken és sajnos a saját érdekemben nem mondhatok többet December 21.ével kapcsolatban hogy holnap December 22. Szombat várható.

Tudom most sok embert sokkoltam,de ez az igazság.

2012. dec. 21. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jó! Már nem kell sokáig dolgozni! :o)))

Amúgy meg nem érdekel annyira téma. Nem fizettem be drága túlélőhelyekre és nem várok UFÓ-kat sem.

Ha meg mégis csak eljön úgy, hogy senki nem tud róla (ami elég érdekes lenne), akkor nem biztos, hogy hullákat akarok eltakarítani az útból, valamiféle ételt keresgélni a leomlott házak között, belélegezni a rothadó hús szagát ... és még sorolhatnám a gusztusos következményeket. Akkor inkább legyen vége. Elegem van abból, hogy mindig nekem kell megmenteni a világot! Nem vagyok én Bruce Willis!

2012. dec. 21. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hehe, azóta egy válasz sincs.. :D (Kivéve ezt.)
2012. dec. 31. 08:21
 7/7 anonim válasza:

Na, ezt is megéltük.

Király volt!

2016. máj. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!