Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtok vicceket vagy vicces...

Tudtok vicceket vagy vicces idézeteket?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 18:00
 1/6 2xSü ***** válasza:

Persze. De milliónyi gyűjtemény van a neten, csak használd a Google-t. Egyszerűbb, mintha mi gépelnénk be, vagy mi nyomogatnánk a Ctrl+C Ctrl+V billentyűket.

Pl.: [link]

ill.: [link] +idézetek

2012. dec. 18. 18:53
 2/6 B2man ***** válasza:
Kamaszkorunkban a barátom mindent megdugott ami mozgott! Nekem nem voltak ilyen fenntartásaim...XD
2012. dec. 18. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja.

két ember beszélget a padon.

-Te mit tennél, ha 10 perc múlva vége lenne a világnak?

-Én megdugnék mindent, ami mozog.És te?

-Én meg se mozdulnék...

2012. dec. 19. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 20. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A grófnő meghívja a szomszéd ország grófját, és megkéri a szakácsnét, hogy csináljon gesztenye pürét, az meg gondolja magában haza viszi a gyerekeinek a gesztenyepürét, és a grófnénak babból csinálja meg.Meg is érkezik a gróf,és megeszik a pürét.De a babtól a grófné érzi, hogy szellentenie kell, így azt kérdezi a gróftól: - megengedi, hogy eljátsszam önnek a vihar szonátát.A gróf persze szívesen meghallgatja, így hát elkezd játszani a grófné, és a legnagyobb résznél könnyít magán.1 óra múlva is megint érzi, és ugyan így történik minden.De alig telik el még 1 óra újra elkezdi: - gróf úr eljátszhatom önnek még egyszer a vihar szonátát?

Erre azt mondja a gróf: -természetesen, de kihagyná azt a részt amikor a villám belecsap a fába?

szerintem nagyon jó vicc remélem neked is tetszett.

2012. dec. 20. 18:05
 6/6 anonim válasza:

mit tesz micimackó ha leesik a keze??

-varr magának egy takarék-szövet-kezet! XDXD

2012. dec. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!