Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vajon hasonlítunk? =o

Vajon hasonlítunk? =o

Figyelt kérdés

Pár dolog magamról:

szines haj(pink,sárga,zöld,kék,lila,szőke,sötétbarna-ami fekete voltXD)-eredetileg vörös X)

zöld szem

világos bőr

174cm

60kg

személyiségem:

kettő is van!(nem nemvagyok skizofrén, össze tudom őket hangolni, csak kedvtöl függXD)

1. kedves,visszahuzódó,szeretetteljes,aggódó,érzékeny

2.szókimondó,hülyéskedős,ha kell bunkó,felszabadult,nevetgélős

=D

Irjatok magatokról! X)

2009. aug. 22. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
aha hasonlítunk, csak nekem nics hajam, vagy ha igen akkor fekete
2009. aug. 22. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:
há!=D (lehet h a kérdést az önismerethez kellett volna rakni, de akkor ezt elb*sztam, mind1 itt ugyis jókedvüek az emberek!xD)
2009. aug. 22. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:

forgó ferenc vagyok, orosházi lakos, 16 éves, de csak 10 nek nézek ki,a 6 kiló-ba járok iskolába,mindenki megver 160cm magas vagyok 13kg...de csak vasággyal együtt barnás színű zsíros hajam van az első fogam fölül kitörve nagyon csúnya vagyok folyik a fülzsír a fülemből és évi 2x ki is takarítom és hát a személyiségem hát hülye vagyok egy kis homo beütéssel lányt még 3 méternél közelebbről nem is láttam!

hát ez vagyok én ja myvipen jelölhecc!

2009. aug. 22. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Hááát vajon nem de kolbászon már igen.
2009. aug. 22. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:

az első vagyok megint:

'szeretetteljes,aggódó,érzékeny'

ez azért nem jellemző rám

2009. aug. 22. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:

szines haj (eddig volt már fekete, bordó, sötétbarna, aranybarna, karamella, vörös) most átmenetes felül szőke alul vörös

zöldesbarna szem

165 cm

47 kg

személyiség:

pont ugyanaz mint neked x]

2009. aug. 22. 22:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Tökjóó X) Am köszi a válaszokatXD
2009. aug. 22. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem van 2 lila tincsem ^^:D

kékszem barnás bőr

személyiség detto :D

13/l

2009. aug. 23. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Haj: éppen milyen a kedv. Volt már szőke, vörös, padlizsán,stb. szinte mind, most kékesfekete.kékeszöls szem, 165 cm, 45kg, Kedves vagyok, ha sírni kellene is röhögök, ha valaki bánt akkor beszólok méghozzá úgy, hogy az illető nevetséges lesz! Ja és asszem rendelkezem egy adag szarkazmussal is! Nos hasonlítunk? 23/L
2009. aug. 23. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!