Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valami van az ágyam alatt,...

Valami van az ágyam alatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A minap kinyitottam a szekrényt amikor valami kiugrott belőle és az ágyam alá bújt. Nem állat volt azt láttam. Nem merek az ágy alá nézni mert félek hogy elkap. Mit tegyek?

2012. dec. 13. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint jobban megijed tőled, mit te tőle! Két félős, jól ki jön egymással! :)
2012. dec. 13. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is igy ébredtem reggel..Volt egy szelet marhahusos pizza az asztalon már kb 1hete és eltünt.. Hmm lehet életrekelt belőle a marha?!
2012. dec. 13. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy reptoid volt.

Az invázió kezdetéig ne is számíts rá, hogy előjön.

2012. dec. 13. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
De persze az is lehet, hogy a gonosz majom a Family Guy-ból.
2012. dec. 13. 13:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi az a reptoid?
2012. dec. 13. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A hal legfinomabb része.
2012. dec. 13. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a szekrényből jött ki, akkor vagy a ruháid egyike - és akkor nem kell félni tőle (megruházod és kész) -, vagy pedig a vetélytársad, aki a barátnődet mulattatta, amikor a szokásosnál korábban hazajöttél. (Ha elég erős vagy, őt is megruházhatod.)
2012. dec. 14. 08:51
 8/10 anonim válasza:
Hát fűrészeld le az ágy lábát, kis butus....:)
2012. dec. 16. 01:18
 9/10 anonim válasza:
Borítsd fel az ágyat egy kézzel és a másikba legyen egy baseball ütő és hogyha ott van üss rá csak egyet (de rohatt erőset) és nézzed hogy mit csinál. Hogyha elkezd ficánkolni és furcsa hangot ad akkor egy reptoid és hogyha nem csinál semmit akkor csak átszaladt egy részeg törpe a kocsmából és bebújt a szekrénybe mert azt képzelte hogy freddy krueger kergeti. Higgy nekem, velem is ez történt. Próbáld ki!
2012. dec. 20. 17:11
 10/10 anonim válasza:
Ja és amikor te kinyitottad a szekrényt akkor meg rémisztetted és beszaladt az ágy alá, mert azt hitte rád hogy te vagy freddy krueger (Szegény másnapos)
2012. dec. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!