Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ti szoktatok trollkodni itt h...

Ti szoktatok trollkodni itt h odamentek egy random kérdésre amire sok válasz van, és mindenkit lepontoztok?

Figyelt kérdés
:DD én köhmm. Nem köhömmm xD
2012. dec. 9. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkit felpontoztam :)))

Egyébként a véleményéért senkit sem szoktam lepontozni, inkább akkor, ha valaki eltereli a témát és a kérdéshez egyáltalán nem illő választ ad. Az ilyen senkinek nem hasznos, csak meghosszabbítja a válaszok sorát.

2012. dec. 10. 07:34
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
11-eshez még annyit, exakt kérdéseknél(reáltantárgyak, szám. tech., évszámok stb.) azért meh lehet állapítani, ki ad rossz választ. Én néha segíteni akarok, de baromságot mondok, és akkor meg is érdemlem, elismerem.
2012. dec. 10. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez is igaz. Téged is felpontoztalak :DDD
2012. dec. 10. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerencsétlen :D ennyi örömöd legyen :D
2012. dec. 10. 21:11
 15/16 anonim válasza:
35%

én nagyon élvezem mikor lepontozhatok valakit.

bár néha kinevetem magam, hogy milyen komolynan mérlrgelem, hogy kinek mit adjak

2012. dec. 16. 23:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Köhömmm,köhmm

Szedj köptetőt!

2023. márc. 19. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!