Tegnap beleléptem egy kiálló szögbe. Ma reggel mikor fölébredtem elkezdett fájni, mit tegyek, kihúzzam vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 20:40
1/15 anonim válasza:
attól függ hogy rozsdás e vagy nem mert ha rozsdás hagyhatod nyugodtan akkor elmúlik ha fölér a piros csík a szivedig ha nem rozsdás akkor kiveheted mert akkor ugyse indul el a piros csík és fájni fog még napokig!!! higggyy nekem!
2/15 A kérdező kommentje:
ó kösziD: már kezdtem aggódni de akkor oké
2009. aug. 19. 20:44
3/15 anonim válasza:
szerintem hagyd ott amíg el nem párolog a szög!
4/15 anonim válasza:
én küldtem az első választ és még egy kis instrukció még ma elmúlik... a fájdalom és a ....
5/15 A kérdező kommentje:
és a csiklandozó érzés?
2009. aug. 19. 22:09
6/15 anonim válasza:
Kérdésedre kérdéssel felelnék: Szerinted az természetes dolog, hogy az embernek szög áll ki a talpából (illetve, hogy bele van fúródva)? És válaszolok is: Nem természetes dolog. Tehát ki kell venni onnan, aztán uzsgyi az orvoshoz tetanusz injekcióért, amíg még nem késő. Vagy azt szeretnéd, ha a végén amputálnák a lábad???
A szomszédomban egy öreg bácsi a lába körmét vágta, és sikerült egy pici darabot a lábujjából is levágni. Két nap múlva nem volt lába térdből, mert fertőzés lépett fel, és csak úgy tudták megmenteni az életét, hogy amputálták neki. Ezt akarod?
7/15 anonim válasza:
Áztasd colába, eltűnik magától,ha rángatod,még megsértheted a talpad:)
8/15 anonim válasza:
én vok az első nem a csiklandozó érzés hanem minden amit érzel de még a csiklandós érzés is
9/15 anonim válasza:
Szerintem hagyjad, növeli a szervezeted vastartalmát!
10/15 anonim válasza:
Kiegészíteném az első válaszolót. Ha nem rozsdás inkább várd meg míg berozsdásodik. Addig is erőltesd sokat. Bármennyire fáj, járj rajta. Ne húzd ki semmiképp!!! Akkor el is vérezhetsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!