Hol van a söröm?
Figyelt kérdés
Megittad vagy mi?2012. dec. 5. 20:57
1/9 anonim válasza:
Bocs, átnyúltam a monitoron keresztül hozzád és lehúztam a wc-den.
2/9 anonim válasza:
Nekem xlöröm van.
Az örömök:
söröm
möröm
löröm
xlöröm
xxlöröm
4/9 anonim válasza:
Mivel a múltkor te tüntetted el a gyakorikérdések.hu kérdezőinek a nassolni valóját,most mi ittuk meg a sörödet.Amúgy is a trollok már pályáztak rá,szóval így jobban jártál,mert a trollok miután megisszák,belepisilnek és az üveg száját belenyomkodják a fülükbe hogy fülzsíros legyen.Gusztustalan kis reptoidok ezek.Nem játék.
6/9 A kérdező kommentje:
Tod milyen drága 1 sör? :D
2012. dec. 5. 21:46
7/9 anonim válasza:
Lassan drágább lesz a gázolaj, onnantól fogva kerékpárral fogok járni és sörrel fogom pótolni az energiát...
8/9 A kérdező kommentje:
xd
2012. dec. 5. 21:57
9/9 anonim válasza:
járvány van a trolloknál... kicsikké változnak. biztosan elvitték a söröd hogy benne fürödhessenek mert akkor visszaváltoznak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!