Szoktál Hajni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 01:19
12/14 anonim válasza:
Szoktam hajni,de nem mindennap hajok.Te milyen gyakran hajsz?
13/14 anonim válasza:
Én nem tudom. Azt se, hogy nappal fiú vagyok -e, vagy isszák. Én inkább ezért ehelyett vekni szoktam; az erre mindig beválik; kivéve akkor, ha mégsem vagy főétkezések között, de ha látod a Zotyót a hóesésben napozni, akkor vagy gyurmafiguraharcos, vagy pedig nagyon eltévedtél. Na, ő nem szokott hajni. Azt arrafelé csak a bátrabbak merik, és azért az nem úgy van, mert ők sem biztosítókötél és világháló, meg lenyelhető trambulin nélkül isszák a lila fürdőhab hidratáló tömését, csak ha egy papírzacskóból képesek lennének emberek szállítására alkalmas repülőgépet hajtogatni, amikor senki sem látja. Szól erről három hangoskönyv is, csak elcsórták a borítóját, és most nem tudom, melyik három, mert a viziloúm tegnap megette a házifeladatesszémet, amit erről írtam egy unalmas tizedmásodpercemben; mikor a ringlispillnek ki kellett mennie a mosdóba, hogy a rotációskapatisztítóját megetesse. Gumiabroccsal. Félóránkint. Szóval nem, nem igazán szoktam hajni, csak eső napján, ha kiürül a fűrészporos mézesbödönöm. De egyébként meg alapból minden második kedden, akkoris csak ha piros hó esik éppen, és nem hupilila konfettifaragó pónilovak. Szóval, a végére rá is jöttem. :D Szépen levezettem nektek:)
14/14 anonim válasza:
Hajni meg masni csak a nők szoktak. Miért nem tanulsz meg zokni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!