Mutkor egy Pasas azt irta hoyg Pistiket jatszik egy masik urge. Mit jelent az?
Meg hogy mar egyszer lerit az irasrol valami fenyites?
Nem ertettem semmit.Akkor volt amikor a az Ejjeli omnia kaves kompotos kerdest feltettem
Szerintem amikor beköszöntött a tavaszi szürkület, akkor a Pistikét megetette a pasas a nappali ürgével hogy majd aztán ezzel cáfolhassa az éjjel megivott kompótos kávédat.Majd amikor beköszönt az invázió, a sáskák is lelkesen fogyasszák az ürge tetemét amit a természet nyújtott nekik a hold negyedik évében,ugye mint ismerjük is a híres mondást:
Negyedik holdkelténél ürgetetemet ne sáskáljunk.
mindenki csak arra vár hogy a kompakt egyetemi májzsugorodásos civilizációt kiiktassa a kávés önindítóban.
Remélem segítettem. (Y)
nem nem tudtal segiteni
multkor a Pasas tenyleg azt irta,de nem ertettem
ez volt az a kerdes,sajnos amit a PAsas vagy ipse irt nincs fel vétetve meg
de nosztalgiazzunk egyutt
ezt sem ertem mikoze a kutyadnak a teglazashoz
ugyerted atvitt ertelembe?te az embered miert nevezned a kutyadnak?nem kedveled talan?
No most az omnia Kv ivas meg a vacsora,es a furdoszobai dulakodas hogy jon a teglavarhoz
amugy nekem tetszik amit irtal ugyhogy zoldkez ment neked
lehetseges hogy igazad van
Gratulálok!
A holnapi napon megkaphatja a reptoid emeltszintű nyelvvizsgáját tanúsító okmányt.
Kérem jelentkezzen a Halálcsillag személyzeti részlegén.
További jó nyelvhasználatot.
Reptoid oktatásügyi miniszter(R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!