Balaton? Jártatok e már ott? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jártatok e már ott? Mennyire sós,cukros,savas a vize? Sok a cápa,delfin,polip,medúza? Igaz hogy van krokodil is egész pontosan 4db? Sok hajó indul ott el földkörüli útra?2012. dec. 1. 00:05
1/12 anonim válasza:
kristálytiszta iható vize van,egzotikus bohóc halakkal és novényekkel. Kagyló is akad bőven,szebbnél szebb színekben.
Búvárkodni rengetegen szoktak hiszen a tengerbiológusok legkedveltebb célpontja a Balaton.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen,arról hallottam hogy igazi búvár paradicsom,csak félek a cápáktól.
2012. dec. 1. 00:12
3/12 anonim válasza:
A cápáktól nem kell félni,hiszen ok a Balaton legmélyén (56m) rejtőznek,és csak ünnepekkor merészkednek feljebb.
Egyébként én inkább a medúzáktól tartanék.
4/12 anonim válasza:
Azt hittem a bohóchalak rossz vicceitől kell inkább félni.
5/12 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa hogy 2 hummeres tengerbiológus elszámította magát és a nyílt Balaóceánra merészkedett,de a víz volt az úr.
2012. dec. 1. 00:41
6/12 anonim válasza:
Azóta nem járok arrafelé,mióta két szememmel láttam, hogy a trollok cápákat öltek.Amikor a víz alatt eltűntek,csak fülzsír maradt utánuk :/ ... többet se megyek arra,nem a cápák a veszélyesek,hanem a cápákat ölő vízi trollok ..arra ne menj,főleg ha fülzsírszagot érzel 100 méteres körzetében a víznek. :(
7/12 A kérdező kommentje:
A híradóba volt hogy valaki látta megjelenni a víz felszínén Spongyabobot és patrickot :O
2012. dec. 1. 00:46
8/12 anonim válasza:
Veszélyes hely, sok a kalóz
Lángossütőnek álcázzák magukat.
Ha sört kínálnak, menekülj.
Rabló népség
9/12 anonim válasza:
Ráadàsul ott él a Balatoni Szörny és a Balatoni Rozmárember is.
10/12 anonim válasza:
nincs. édes vízű. csak ponty stb... van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!