Ma először szexeltem a barátnőmmel. De olyan kövér, hogyha hanyattfekve rámászom, akkor megégeti a villanykörte a seggemet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 23:47
2/7 anonim válasza:
Legyél te alul. Akkor majd lejjeb olvad a valaga, te meg kép dimenziós leszel.
4/7 anonim válasza:
Először is szerintem nem hanyatt fekve mászol rá, hanem hason fekve,mivel hanyatt fekve a farkadat égetné meg a villanykörte nemde?Szerintem szólj a trolloknak és majd kilopkodják a barátnődből a zsírt,lehet még ajándék fülzsírt is hagynak az ágy mellett egy befőttes üvegbe mielőtt távoznak.miközben lopkodják majd a zsírt a bnődből,szépen ereszkedsz majd lefele így nem fogja égetni a segged a villanykörte.
5/7 anonim válasza:
Kapcsold le a villanyt és akkor nem égeti a segged.
6/7 anonim válasza:
Emeletes ágyon szexeltetek hogy felértétek a villanykörtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!