Megtámadtak a reptoidok?
Figyelt kérdés
Tegnap este mentem hazafelé egy szűk kis uccán kell keresztűmennem a temető mellett. Olyan furcsa szörcsögő hangokat hallottam a hátam mögül és fuccsa gyíkszerű lények kezdtek el futkosni a lábam előtt. Nagyon megilyedtem és próbáltam elrohanni de valamijen erő visszatartott. Megtámadtak volna a reptoidok? Mi történt volna ha elkapnak??2012. nov. 29. 13:54
11/24 anonim válasza:
"deltoid igen is létezik"
Nincs humorérzéked, igaz? :DD
12/24 anonim válasza:
"Mi történt volna ha elkapnak??"
Megb*sznak.
13/24 A kérdező kommentje:
Akkor biztosan nem reptoidok voltak? Valamijen hatalmas erő visszatartott és nem tudtam futni. Tudom sokan szpektikusak a reptoidokkal kapcsolatban de én érzem hogy valami nagyon nincsen rendben. December huszonharmadikán lesz az inváziójuk is. Mivel készűljek ha mégis megtámadnak minket? Mennyi babkonzervet halmozzak fel? Még mire lehet szükségem? Mijen fegyver hatásos a reptoidok, és a plenjániak ellen?
2012. nov. 29. 16:35
14/24 anonim válasza:
én nem vagyok szkeptikus a reptoidokkal szemben, én nem hiszek bennük
15/24 x) válasza:
Ez inkább a badacsonyi görényemberre jellemző...
16/24 anonim válasza:
"de én érzem hogy valami nagyon nincsen rendben. " -jól érzed :D
17/24 A kérdező kommentje:
Ha nem a reproidok voltak, nem lehet, hogy a medvedisznóember volt? :D
2012. nov. 29. 20:51
18/24 anonim válasza:
Mér nem erre gondoltál előszőr?...nem értem 1értelmű hogy medvedisznóember fiókái voltak.
19/24 anonim válasza:
Az elmúlt pár napban anyukám többször is sziszegő-szörcsögő hangokat adott ki. Félek, hogy kicserélték egy reptoidra. Mitévő legyek? o_O
20/24 A kérdező kommentje:
Először is vidd el egy tüdőszűrőre... :D
2012. nov. 30. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!