Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Horn vagy Torgyán beszédstílus...

Horn vagy Torgyán beszédstílusa a viccesebb?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
kit érdekel?
2009. aug. 17. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
monnnyyooooon leeeeee
2009. aug. 17. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
libajnai
2009. aug. 17. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
elcsúsztam a tyúkszaron!
2009. aug. 17. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Torgyán
2009. aug. 18. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Torgyán viccesebb. Szegény Horn (Gyula?) már olyan régen eltűnt, hogy a fiatalabbak talán azt se tudják, ki volt. Most a kórházban tengődik már évek óta, és komolyan olvastam róla valahol, hogy szerbül beszél, állítólag még a rokonaival is. Volt, hogy szerb tolmácsot vittek a látogatásra. Ez is a betegsége (agysorvadás) része. Hát ez is elég viccesen hangzik, bár ha belegondolunk...

Aztán ott van még egy igazán vicces figura, nem tudom rá gondoltál-e, Horn Gábor. De ő úgy tudom, már elment a p'csába.

2009. aug. 18. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Torgyán a király!!!!!!!!

Szerencsére már nincs a kupola alatt:)

2009. aug. 18. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
XD nemtom h melyik de ha a kettőt összeeresztenék egy választáson akk abból féktelen vita lenne XD Horn:őőő...őő LEJÁRT AZ 1 PERC!! XD
2009. aug. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!