mi az áram? hát figyi elég nagy szél van kint ,szóval félek,hogy elfújja a sátrunkat,arról nembeszélve ,hogy nincs takarónk és elegendő rongyunk így félmeztelenen a hidegbe kell aludni.Hagyj békén engem a billentyűzettel...
2013. ápr. 6. 19:11
13/20 anonim válasza:
Nincs ? jel a billentyűzeteken, fogjátok már fel!!!!
2013. ápr. 7. 20:35
14/20 anonim válasza:
Az m és a pont között együtt kell nyomni a sor elején baloldalt található nyíllal. Érted?
Egyébként alulról a második sorban keresd.
2013. ápr. 7. 21:02
15/20 anonim válasza:
Ti se tudjátok? Én sem tudom, hogy hol van. Sajnos nálam a vessző sincs meg, meg a pont sem. :/ De a billentyűzetem is eltűnt, mert az atombombakatasztófa minket is elért, és mikor meghaltam valahova elkeveredett. :/ De a legrosszabb az, hogy most nincs net, mert lement a boltba, meg sajnos a levegő is elfogyott itt.
Salynos a hejesirás elenörzöt ne tooomm hole leht lé tőlténí, de szemm nincs sűkszégűnk rá, mért igy íss tőkelétes a hejesirasotok/hejesirasuuunk.
2013. ápr. 16. 21:17
16/20 anonim válasza:
Internyet
2013. ápr. 16. 23:59
17/20 anonim válasza:
Huha, nekem monitorom sincs... Szoval nem latom miket irtok! Sot, azt sem latom amit en irok. Sot, mar szamitogepem sincs! Micsoda szornyuseg, foleg a mai vilagban! Dehat mit tegyek ha a hosszufarkuvorosszorualigatorjellegulajhar elvitte?
2013. júl. 3. 22:59
18/20 A kérdező kommentje:
Én nem értelek titeket. Panaszkodtok, mert nincs monitorotok, internetetek, vagy éppen billenytyűzetetek, pedig nekem még gépem sincs!!! Se telóm, se semmi, nincs ilyenre pénzünk, mind elmegy a Ferrari fenntartására.
2013. júl. 24. 21:00
19/20 anonim válasza:
1 es fel oldalon keresztul csupa hulyeseget irkaltatok,irjatok csak meg nyugodtan tele nehany oldalt meg a vegen bekerultok a guiness rekordok konyvebe bravo!
Egyebkent meg a kerdezo hogy tette fel a kerdest ha nem tud kerdo jelet irni?
2019. dec. 29. 14:35
20/20 anonim válasza:
Nekem meg elromlott a billentyűzetem és a szóköz sem működik :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!