Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha tagja lennél/lettél volna...

Ha tagja lennél/lettél volna a középsulid diákönkormányzatának, milyen diákjogokért harcolnál/harcoltál volna?

Figyelt kérdés
Például csokis tej? medvecukor? a büfés néni énekelje a "Pour some sugar on me"-t minden pohár kakaó mellé kísérőzenének? embermagasságú One Direction figurák a folyosón?

2012. nov. 20. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdések kiírása helyett inkább tanulj meg felszállni egyedül egy villamosra, mert ahogy látom, még mindig fogják a kis kezed.
2012. nov. 20. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk volt egy karikás, kidülledt szemű kölök, az a testi fenyítés bevezetését követelte, mert mazochista volt.

A hetesek azon jogukért harcoltak, hogy a katedra alatt elsőnek pillanthassák meg az osztályfőnöknő alsóneműjét, megállapítván a színét, amelyből köztudottan mindíg kiderül, hogy a feleltetést az osztálynapló melyik betűjénél kezdi.

Magam csupán azon kiváltságért küdöttem, hogy az orosz tanárnőm fogadja el a rendre behordott hamisított igazolásokat, miért nem jelentem meg óráján.(gázosok, villanyszerelők ténykedése, nagymama halála, /időnként a teljes család pusztulása/ a kutyám /nem is volt/ megette a cipőmet, vállig érő hajam levágása érdekében az utcán pénzkoldulási tevékenység /kb. 3 hetente az egész családot, nagybácsit, nagynénit megvágtam a figaróra/, különféle betegségek, amelyek medikus bátyám tanulmányi körébe tartoztak, egészen a középkori bubópestisig bezárólag, a nemzetközi internacionálé központi bizottságának azon igazolása, hogy 6. Lenin ravatalozási szertartásán tevékenyen részt vettem, kimostam a farmerom és annyira szűk volt, hogy nem tudtam benne lépni, stb...)

Rendes spinkó volt, mind bevette.

Egyetlen egyszer makacsolta meg magát,mikor a csősz /mert a fűre léptem a foci után/ a szöges botjával a földhöz szögezte a lábam.

Az már a sors iróniája, ez a kifogás igaz volt...

2012. nov. 21. 02:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nagyon sokat tanultam :D Ha lehetne többször nyomnék zöldet :)

Ígérem, hasznosítani fogom :)

Most már azt is tudom, hogy a smiley-kal nem kell spórolni, mert még a végén komolyan veszik az embert :) pedig azt hittem, a Pour some sugar on me és a One Direction figurák-ötlet elég beszédes... sebaj :)

2012. nov. 21. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes, kötelességünk tanítani az ifjuságot, példát mutatni...

Azért felhívom a figyelmed, akármelyik tantárggyal nem teheted meg ezt. Csupán oroszból, énekből, vagy tornából nem hallottam, hogy buktattak volna. Kissé lehúzta az átlagom az orosz kettes, de így is 4 fölött volt, így elnézték nekem.

Annyi hátránya még van a dolognak, hogy az orosz nyelv több éves huzamos tanulmányozása után, azon egyszerű kérdésre hogy sto tü gyélájes (Mi a franc lehet ez?) az egyetlen oroszul is jól hangzó mondatot mondtam, hogy I love you, my litle girl. Erre egyébként 3 -ast kaptam, mert a tanárnő nagyon randa volt és életében először hallotta magának címezve. Dícsérte szóképzésemet, spontán és ösztönös helyes ítélőképességemet és 8 dioptriás szemüvege alól hálásan pislogott rám.

Azért a családomnak ne áruld el.

Rajtad kívül ezt senki sem tudja. /a felmenők már nem sorolhatják.../

5 gyerekem lett később, sőt 4 unokám.

Annyira ismernek csupán, hogy tudják, az összes csibészségeiknél rám biztosan számíthatnak.

Sajnos az évek során hanyatlott a színvonal, de most van remény. Az egyik unokám már odáig vitte, hogy a szigorú letolás után fél órát (pontosan 32 perc, 23 mp) voltam kénytelen a fürdőszobában tartózkodni, röhögés céljából.

Hangoztasd Te is a csatakiáltást:

- Előre, előre, nem hátra. Rá, Rá, Rá a macskákra!-

:-)

2012. nov. 21. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!