Csak a szokásos. Most az Alpha Centauri B-nél verték le a lumbulábi felkelést, mert a lumbulábiak nem kaptak elég fizetést, ezért fellázadtak. Sajnos 404-ről nem szolgálhatok hírekkel. :(
Fapuma - Magyar Reptoid Ellenállás Ezüst Retek Díjas Altengernagy
Chuck Norris ma felment a hegyekbe hogy meditáljon, hogy kellőképpen tudja fogadni a reptoidokat.
Eközben 404 még mindig a titkos bunkerében boncolgat, szóval róla semmi hír.
A mi szempontunkból egész jól. Sikerült meggyőzni a loúkat hogy az oldalunkon szálljanak vissza a háborúba. Mostanra sikerült a reptoidokat visszaszorítani a 658248-adik kisbolygó környékére (segítek, az jó messze van). Ami viszont kevésbé jó hír, 404 megszökött az Ellenállás főhadiszállásának alagsorából, lopott 8 liter bauxitfőzeléket és azóta sem tudjuk hogy hol lehet. Reménykedünk hogy nem ad ki információt a reptoidoknak az új fegyvereinkről. Aki esetleg látja az mindenképpen jelentkezzen nálam a recepción.
Ami még esetleg a reptoid invázióval kapcsolatos, sikerült foglyul ejtenünk egy példányt, Szenthelyi Árpád kolléga próbál vele kommunikálni. Azt már kiderítettük hogy a lézerveccőktől nagyon félnek, ezért az biztosan hatásos fegyver lesz. A céljaikról viszont még nincs információnk.
Közben megakadt egy kisebb csoport itt Magyarországon, a Pilisben, le akarják ölni a Föld szívcsakráját, így gyengítve a Répa (ellenállás) erejét. Mi még tartjuk a frontot, de utánpótlásra lenne szükségünk sürgősen!
Nagyon klevés répánk van már, kiette a kertből a kertitörpe, tehát várjuk a szállítmányokat...uramisten.............................meghaloooooo
Azta, he majdnem meghaltam miattad, te, te , te troll! Zsuszsinak meg miattad csináltak anális beültetést, ha lett volna répánk, mi dugjuk a seggükbe a reptoidoknak! Van fogalmad róla, kedves utolsó, hogy alig menekültem meg? az volt a szerencsém, hogy túl selejtnek találtak ahhoz, hogy foglalkozzanak velem!
Mindenesetre a Zsuzsi kéri vissza a répáinkat, bosszút akar állni. Engem nem fenyeget veszély, és a selejtes embertársaimat sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!