Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van az a banda. Az a Japán...

Van az a banda. Az a Japán apartman v mi. Tokíó hotel nah az. Sztem a német rock elég hülyén hangzik. Nem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 10:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
elnezest az elobbi hibaim miatt:D siettem es egyszerre annyi erzes kavargott bennem:)) annyira idegesitoek az ilyen emberkek x(
2009. dec. 13. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem abból van elegem, hogy ennyien bántjátok. De miért? Oké, mi tizenéves csajok ezt hallgatjuk, kész. De figyi, akkor Dzsásztin Bíbör meg Májli Szájrusz meg Lédi Gaga meg az összes ilyen... hogy is mondjam... na jó, szofisztikáltan: szerintem nem jó zenéket miért hagyjátok ki?

Én rocker csaj vagyok. Sosem voltam emós és nem is leszek az. Ilyeneket hallgatok pl: Metallica, Tankcsapda, Edda, Paramore...

Szóval, miért ússzák meg? A Tokio hotelt egyszerúen valaki kitalálta, h sz'r, és tovább mondták mindenkinek... hallgattatok már egyáltalán Tht? Amég nem, ne sértessétek őket, mert eleinte én voltam a legnagyobb anti... amég meg nem hallgattam.

2010. júl. 31. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:

japán apartman haha :D

"na az" a banda a Tokio Hotel "na az az" jó :P és nem hangzik hülyén ellentétben mondjuk veled.

2011. jún. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!