Vehetek levegőt fehérjenapon? :S
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 16:56
1/14 anonim válasza:
Igen!DE......Csak és kizárólak fehérjenapon!!!!!:D
2/14 anonim válasza:
Nem,káros a fehérjére. Majd szénhidrát napon!
4/14 anonim válasza:
nem az a lényeg, hogy fehér vagy fekete nap van. sokkal inkább attól függ, hogy mennyiért adják és mennyi pénzed van. de általában lehet a piacon alkudni.
5/14 anonim válasza:
Csak akkor ha a péniszed legalább 28 cm és már beszedted az xyz fogamzásgátlót 8-szor és nem barnázol és terhes vagy és tudod hogyan kell csókolózni és meg mered szólítani a neked tetszőt msn-en és visszaszerezted az exed. :-)))
6/14 A kérdező kommentje:
Jó, de a barátnőm azt mondja, hogy ő kipróbálta és nem vett levegőt fehérjenapon, de aztán meghalt :( Nem tudom, miért... :S :S A könyvben, amiben olvastam a 90 napos diétáról, halálos esetekről szó sem volt :S
2009. aug. 13. 17:33
7/14 anonim válasza:
Hát meg kell ezt gondolni. Látod a fenti vélemények is megoszlanak. Bonyolult kérdés, árnyaltan kell megközelíteni. Szerintem levegőt venni muszáj, ha nem veszel, bizony mellékhatásként előfordulhat, hogy meghalsz. Erre azért figyelj oda. Tehát levegőt venni mindenképpen kell, de vigyázz, hogy csak pici levegőket vegyél! Tudod, egyszerre nem sokat, csak épp hogy, érzéssel, ahogy mondani szokták. Ne legyél hűbelebalázs! Ha jól tudom, vannak ilyen tanfolyamok is, ahol tanítják, hogy kell kevés levegőt venni. Nézz utána a neten, és ha bizonytalan vagy, iratkozz be egy ilyenre.
8/14 A kérdező kommentje:
Ajj, de az biztos pénzbe kerül, és én nem akarom erre pazarolni :S Csak valaki mondja meg határozottan, forrással alátámasztva, hogy akkor most vehetek-e vagy nem!!! :S :(
2009. aug. 13. 20:25
9/14 anonim válasza:
18.37 vagyok. Keresem a forrást. Most rágyúrok, és ha meglesz, belinkelem. OK?
10/14 anonim válasza:
Nosza, meg is van! Egy légzésfigyelő készülék a megoldás! Csecsemőknek fejlesztették ki ugyan, de ideális kevés légzést igénylő diétázók légzésének megfigyelésére is. Itt kedvedre válogathatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!