Anyukád még szűz?
Figyelt kérdés
Az enyém igen...2009. aug. 11. 20:18
1/18 anonim válasza:
NEM.Amúgy jó vicc!Am nem lehetetlen,mer ha mondjuk valakit örökbefogadnak lehet, hogy a mostoha anyja még szűz.
2/18 anonim válasza:
Persze, hogy szűz. Én és a tesóm egy szenttől vagyunk, nem mellesleg Gabriel arkangyallal teázunk minden vasárnap délután. :D
4/18 anonim válasza:
Én anyumat az UFÓk elrabolták, aztán megtermékenyítették valamilyen különös eljárással, ezért még szűz. Én meg amikor megszülettem, a száján pottyantam ki, és zöld vagyok! Minden évben az UFÓ apukámnál - aki a termékenyítő anyagot szolgáltatta - nyaralok a Plútón! XD
5/18 anonim válasza:
A kérdezőnek: Bocs, a tied már nem mert tegnap este jól megkurtam.
Barom kérdésre baromság a válasz.
6/18 A kérdező kommentje:
Előző: Szerintem meg "csak" te vagy a barom te barom! ((Humor kategóriába van te barom!))
2009. aug. 11. 20:40
7/18 anonim válasza:
Sőt sajátmagát termékenyítette meg.
8/18 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt te barom-.-
9/18 A kérdező kommentje:
Én nemláttam hogy lett volna te barom...!
2009. aug. 11. 20:49
10/18 anonim válasza:
Az anyám nem szűz hanem bika!! Ezen tegyétek túl magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!