Mit jelenthet ez a szöveg?
Figyelt kérdés
hazánk ifjai ismeretlen sámán szertartást végeznek az életfa körül. szerinted miről szólhat a dalszövegük? :)
http://www.youtube.com/watch?v=JhNv31e5aNE
2009. aug. 11. 18:24
1/7 A kérdező kommentje:
ja és elfelejtettem beleírni hogy mindenkinek a fantáziáját kell használni ki mit képzel bele:)
2009. aug. 11. 18:25
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez valami párzási ének, vagy násztánc. A férfiak a fa (ami egyébként a férfi nemi szervet jelképezi) tövében ülő nőt táncolják körbe, ahogy a darazsak körüldongják szívük választottját. A nőnemű egyednek valószínűleg nem nagyon keltette fel érdeklődését eme bemutató, de felettébb tréfás jelenségnek találja. Hát, ennyit erről :D
3/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. aug. 11. 18:50
4/7 anonim válasza:
Üdv!szerintem meg megölik magukat az izotujon nevű vegyülettel ami az életfáról származik:D
6/7 anonim válasza:
mondd meg mennyünk-e-kicsit másképp, de a nő nem mondta, úgyhogy maradtak. :)
7/7 anonim válasza:
"Mikor dughatunk emg Münmüny Hadd dugjunk meg végre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!