Valakinek lenne kedve rajtam kívül, egy másik naprendszerbe költözni? Itt túl sok a hülye.
Figyelt kérdés
Én tudok űrhajót szerezni és még keresek egy légkörrel rendelkező bolygót. csak állatokat, növényeket, nyersanyagot és vizet nem tudok szerezni eleget. Aki tudna segíteni, az jöhet velem.2012. okt. 31. 18:11
1/11 anonim válasza:
Hát..., nekem nics, mert én is hülye vagyok, és ott túl feltünnek.
De amúgy jó kérdés, tetszik.
2/11 anonim válasza:
énis hulye vagyok,de azé mehetek? :DD 16/L
3/11 /Anita_'94/ válasza:
Itt ne merjél hagyni! Szólj, ha indulsz. Különben is, egyedül nem fogod tudni benépesíteni a bolygót :)
4/11 anonim válasza:
Igen, kérlek vigyél magaddal. Ha kell szívesen mosogatok, főzök, űrhajót mosok. Szóval megpróbálok nem teher lenni.
5/11 B2man válasza:
Ne szaladj messze! A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete,ha nem tudnád!
6/11 anonim válasza:
Nem megyek veled, mert akkor meg ott lesz túl sok a hülye.
:)
7/11 anonim válasza:
Én rajtad kívül akarok egy másik naprendszerbe költözni.
(Anita, de vállakozó szellemű vagy! Csak úgy bárkivel összeállsz egy bolygóbenépesítésre? :D )
8/11 /Anita_'94/ válasza:
Kell valami csaliszöveg, különben itt hagyna :D
9/11 anonim válasza:
Gondolod,hogy a földön kívüliek beengednének?
Ott is van ám Nato,pont a hülye földlakók ellen...Bár ha meg tudjuk őket győzni,hogy jól fogunk viselkedni,akkor szerintem belemennek,még adnának is vizet,meg kaját.Állatokat tudok a xenox bolygón,azokat nem kell szerezni(kakaóprixek,pumpikák,susikák)úgyhogy oda kéredzkedjünk be.
10/11 anonim válasza:
Remelem hamar indulsz mert minder szar amit erzek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!