Másnál is laknak ingyen ilyenek? Hogy képzelik ezt mégis?!
Figyelt kérdés
valamelyik nap fura jelenséget vettem észre. hangyákat! tömegesen, minden bejelentés nékül csak ott találtam őket a padlón. első felindulásomban néhányat lemészároltam, egyet pedig kifaggattam hogy mit keresnek itt? azt mondta itt laknak...ezek a szemetek mindenféle bejelentés nélkül itt éldegélnek a szobámban nem is tudni mennyi ideje és nem fizettek SEMMI lakbért. mikor kérdeztem hogy gondolják ezt, hogy mernek csak úgy egy ember által lakott területre ENGEDÉLY NÉLKÜL bejönni, élni, élelmet keresni?! azt kaptam válasznak hogy őt csak utasítják, beszéljem meg a királynővel de vele úgysem találkozok mert mélyen lakik a falban. képzeljétek azt is mondta hogy nem csak ők, különféle pókok is laknak nálam, természetesen ők is ingyen és miért ne,szintén a tudtom nélkül!! mikor számon kértem az elmaradt lakbérről azt mondta nem tudja előteremteni. nah ez nekem már sok volt. megmondtam neki, ha ezentúl meglátok egy hangyát, azonnal kivégzem. nem értem ilyen kicsik de volt pofájuk idetolakodni. na de a pókokat is előszedem, csak találjak egyet nem marad életben. csak megtanulják hogy itt az EMBER aki dönthet bármiről. más is tapasztalt ilyet? és máshol is csak ingyen élősködtek ahol felbukkantak?2009. aug. 9. 23:33
1/11 anonim válasza:
nálam is megfordulnak néha, de szedek tőlük idegenforgalmi adót.
2/11 anonim válasza:
jesszusss:DD
Nem röhögööök:| dehogyiiiiiis xDDDDDD
csak anyám kapart össze:D:D:D:D
Hozzám legyek jönnek szó nélkül:D:D:D
De a rezsit néha állják
Idegenforgalmi adóóóó:D xD
3/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. aug. 9. 23:53
4/11 anonim válasza:
Kegyetlen vagy, halálbüntetés már nincs Magyarországon! De mindenképp joguk van ügyvédhez, és joguk van egy bírósági tárgyaláshoz, ahol dönthetnek a sorsukról! (Lehetsz te a bíró és az ügyvéd is, és akkor még fizetést is kaphatsz magadtól, micsoda lehetőség!) Ja meg joguk van hallgatni, bár gondolom ezzel eddig is éltek.
5/11 anonim válasza:
Én az amerikai törvénykezést követem a lakáson belül. Ha bejön a légy meg a hangya és nem távozik akkor elő a Chemotox először egy figyelmeztető fújás a levegőbe, majd ha nem távozik akkor célzott. :)
Én igen én tudom mitől döglik a légy. :)
6/11 anonim válasza:
aztaa ez lefárasztott omg xD..nálunk is nagyon sok a hangyj.ha mind1ik csak havi 10ft lakbért fizetne miliomos lennék:D
8/11 anonim válasza:
nagyon egyszerű a dolog, fogj egy kalapácsot,és keresd meg a királynőt, és mond hogy megölöd ha nem mennek el,aztán amikor mennének ki kapd el öket és zárd be,és éhesztesd és kínozd őket,majd kérj tőlük morzsa bért ha nem adnak akkor öngyújtó vagy gyúfa ...
9/11 Avalanche válasza:
Nekem az asztalomon szoktak néha mászkálni, mégsem írják meg a leckéimet.. Bár már elkezdtem dolgozni az ingyenélő hangya v1.6-on, ami remélhetőleg rendelkezni fog ezzel a funkcióval, porszívózás, mosogatás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!