Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most komolyan! Mindeni tudja...

Most komolyan! Mindeni tudja hogy mi az az ikszdé, de elis tudod magyarázni mit jelent?

Figyelt kérdés
Tudod mi az nem? Egy hangulatjel, de mit mondanál ha most megkérdezné tőlegód valaki és csak nehezen értené meg? :D
2009. aug. 9. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bár nem innen ered, de tökéletes szemléltetés.

2009. aug. 9. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a South Parkból szedték. Én ott előbb láttam. Néha a szemüket >< ábrázolták abból lett X. szerintem :)
2009. aug. 9. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
maga a jelentése az az, hogy valaki annyira nevet, hogy X-be állnak a szemei...annyira szakad már a röhögéstől, hogy összeszorítja a szemeit.
2009. aug. 9. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez szerintem is South Parkból lett lopva:)
2009. aug. 9. 23:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Tényleg én én is ott láttam :D jó kösszi csak mert multkor megkérdezték (most lett netük) és egyszerően csak annyit mondam hogy valaki nagyon nevet de ígysem értették -.- :)
2009. aug. 9. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ez a kifejezés a Xenophilius degeneratiumból ered mely a túlzott nevetés latin neve.
2009. aug. 11. 16:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Húha :D köszi
2009. aug. 16. 15:06
 8/9 anonim válasza:
56%

Az XD vagy xd egy hangulatjel!

És el is tudom magyarázni nem kell hozzá sok tudomány.

Az XD-t akkor szoktuk írni ha vki mond vmi cikiset vagy te mondasz magadról vmi cikiset, és ha oldalra fordítod a fejet akk látod h ez egy X összehúzott szem és egy nevető száj! ennyi

2009. szept. 26. 11:08
 9/9 Ikszdé xD ***** válasza:
Az xD az egyértelműen az én nevem xD
2010. nov. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!