Milyen félreértéseket, félrehallásokat éltél át?
Pl. Két kolleginám (gondozónők) találkoztak.Az egyik jött ki a trafikból. A másik megkérdezte;-Sopianae van? - Olyan nincs a csoportomban - hangzott a válasz. (Szopián-nét hallott.)
Csak kíváncsi vagyok.
Elég elbambulós vagyok, többször is előfordult, hogy kérdezték mennyi az idő én meg mindig azt mondtam, hogy aha :D. A másik: nagyon kellett egy matek ötös de persze a szorgalmit nem csináltam meg. Elkértem osztálytársam füzetét lemásoltam szépen lapra minden, következő nap mondja a tanár, hogy nagy másolások folytak. Azt állította, hogy az enyém volt az eredeti és osztálytársamé a másolt, persze én ezt máshogy hallottam és bekiabáltam, hogy egy próbát azért megért :D, mindenki szakadt a röhögéstől a tanár persze azonnal rájött, hogy én másoltam. Utána meg büszkén mondtam, hogy azért csináltam mert akkor így nem kapta volna meg az ötösét az osztálytársam :D.
18/f
Német órán történt a sztori.Egyik oszt.társam fáradt volt,mi meg feleltünk de mivel nem ő gondolta pihen.Letette a fejét a padra,a tanár rá szólt h ne tegye le a fejét.2perc múlva megint lehajtotta a fejét a padra,aztán el is aludt:D Már suttogtunk h alszik tényleg?:O a tanár észrevette és elindult felé de mi meg nem bírtuk tovább és elkezdtünk röhögni mire felébredt a csaj XD
A másik fizika órán történt.Utáltam fizikát meg a tanárt is aki mellesleg az of-m volt.Legjobb barátnőmmel egymás mellett ültünk és mindent csináltunk csak azt nem amit kellett volna.Odajött a tanár mondta h írjuk a vázlatot mi is,mire én:de én álmos vagyok.A barátnőmmel pont azt beszéltük h még hajnali 1kor zenét hallgattam...aztán mikor leesett h mi van akkorát röhögtünk a barátnőmmel:D
14/L
Anyäm mondta apàmnak otthon valamiért:Fordulj EL
Apàm azt értette:Fordulj fel...
Egy hétig nem szolt anyàmhoz:)
hehhe.. jó storyk =D nekem a barátom mondta egyszer hogy professzorosan néz ki a hajam, én ezt úgy értettem hogy medvesz@ros xD
na meg a takonypócot és takonypolcnak gondoltam =D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!