Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen félreértéseket, félreha...

Milyen félreértéseket, félrehallásokat éltél át?

Figyelt kérdés

Pl. Két kolleginám (gondozónők) találkoztak.Az egyik jött ki a trafikból. A másik megkérdezte;-Sopianae van? - Olyan nincs a csoportomban - hangzott a válasz. (Szopián-nét hallott.)

Csak kíváncsi vagyok.

2009. aug. 9. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég elbambulós vagyok, többször is előfordult, hogy kérdezték mennyi az idő én meg mindig azt mondtam, hogy aha :D. A másik: nagyon kellett egy matek ötös de persze a szorgalmit nem csináltam meg. Elkértem osztálytársam füzetét lemásoltam szépen lapra minden, következő nap mondja a tanár, hogy nagy másolások folytak. Azt állította, hogy az enyém volt az eredeti és osztálytársamé a másolt, persze én ezt máshogy hallottam és bekiabáltam, hogy egy próbát azért megért :D, mindenki szakadt a röhögéstől a tanár persze azonnal rájött, hogy én másoltam. Utána meg büszkén mondtam, hogy azért csináltam mert akkor így nem kapta volna meg az ötösét az osztálytársam :D.

18/f

2009. aug. 9. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
lol
2009. aug. 9. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Német órán történt a sztori.Egyik oszt.társam fáradt volt,mi meg feleltünk de mivel nem ő gondolta pihen.Letette a fejét a padra,a tanár rá szólt h ne tegye le a fejét.2perc múlva megint lehajtotta a fejét a padra,aztán el is aludt:D Már suttogtunk h alszik tényleg?:O a tanár észrevette és elindult felé de mi meg nem bírtuk tovább és elkezdtünk röhögni mire felébredt a csaj XD

A másik fizika órán történt.Utáltam fizikát meg a tanárt is aki mellesleg az of-m volt.Legjobb barátnőmmel egymás mellett ültünk és mindent csináltunk csak azt nem amit kellett volna.Odajött a tanár mondta h írjuk a vázlatot mi is,mire én:de én álmos vagyok.A barátnőmmel pont azt beszéltük h még hajnali 1kor zenét hallgattam...aztán mikor leesett h mi van akkorát röhögtünk a barátnőmmel:D

14/L

2009. aug. 9. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Anyäm mondta apàmnak otthon valamiért:Fordulj EL

Apàm azt értette:Fordulj fel...

Egy hétig nem szolt anyàmhoz:)

2009. aug. 9. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elsőáldozó voltam, járni kellett előkészítőra. Egyik előkészítő végén mondja a Sándor atya, hogy az elsőáldozáson mindenki pelerint fog viselni. Én ezt félrehallottam és bekiabáltam, hogy miért kell pelenkát viselnünk az elsőáldozáson. Mondanom sem kell, hogy iszonyatosan röhögtünk, de még Sándor atya is. Utána elmagyarázta, hogy nem pelenka, hanem pelerin :D
2009. aug. 9. 22:29
 6/8 wheeler ***** válasza:
100%
Félálomból felriadni úgy, hogy valami nagy állat szimatol melletted, és közben valaki azt kiabálja, hogy hol van a p*csád? Persze a szimatolás egy kézi spriccelős locsoló volt, a hol a p*csád pedig a TV-ből jött: Hol van Richard?
2009. aug. 10. 00:39
 7/8 anonim válasza:

hehhe.. jó storyk =D nekem a barátom mondta egyszer hogy professzorosan néz ki a hajam, én ezt úgy értettem hogy medvesz@ros xD

na meg a takonypócot és takonypolcnak gondoltam =D

2009. aug. 10. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer msn-en írtam el (tipikus gépelési hiba), mikor valakinek magyaráztam a leszállsz a villamosról helyett elszállsz a villamosról ;)
2009. aug. 12. 01:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!