Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit képzelsz magadról?

Mit képzelsz magadról?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 20:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én azt képzelem magamról, hogy egy átlagos fiú vagyok és szeretem az angolt többet nem képzelek magamról.
2012. okt. 21. 20:04
 2/19 szörpike98 ***** válasza:
én azt képzelem magomról hogy te képzeled magadról azt h én vagyok te és te én xD
2012. okt. 21. 20:05
 3/19 anonim ***** válasza:
Én azt,hogy többet is elérhettem volna ha lenne bennem elég tudás,meg a nehezebb időkben támasz.
2012. okt. 21. 20:09
 4/19 A kérdező kommentje:
Én azt képzelem magamról hogy én vagyok Jim Carrey. xD
2012. okt. 21. 20:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy egy senki vagyok. Azért is vagyok fent itt gy-n mert itt tudok igazán egy senki lenni. Itt nincs nevem, itt nincsenek előítéletek... Én így, senkiként érzem jól magam!
2012. okt. 21. 20:15
 6/19 A kérdező kommentje:
Titeket ki a f*szom kérdezett? Biztos egy hülyegyerek lehetett az.
2012. okt. 21. 20:16
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Azt képzelem magamról, hogy te mit képzelsz a Zsizsi néniről, aki Sanyiról gondol rosszat,

Sanyi jókat gondol Manci néniről, mert megkínálta pálinkával. Manci néni mérges Józsibá gyerekére, mert meglopta,

de Petike (Józsibá fia) jót nevet, mert azt hiszi, hogy nem hagyott nyomot, de ebben erősen téved,

mert ott hagyta a kötött pulóvert, amit az anyja kötött neki tavaly karácsonykor, de az anyja mérges az anyjára,

mert nem kínálta meg szilvabefőttel, ezért segítségül hívja Viktor gazdát,

aki vitte a kapát, kaszát, MTZ-t,

de azért út közben megállt a lottózónál, megtippelte a 43. heti nyerőszámokat,

de valami furcsa folytán eltalálta (halkan megjegyzem, hogy a nyerőszámok 1;2;3;4;5 voltak, magam se értem, hogy hogyan lehhetett ilyen szerencséje) na m1, eltalálta a számokat, erre Dániel gazda megharagudott rá, mert nem kapott részesedést a jutalomból,

ezért bérelt egy repülőgépet,

amiből kilökött egy atombombát, amivel nagy pusztítás csinált, amiben ő is meghalt,

és ezért kerültél diliházba, mert roszra gondoltál! :D

2012. okt. 21. 20:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy az anyád vagyok és kiköttetem a netet a lakásból kisfiam!
2012. okt. 21. 20:27
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt képzelem magamról hogy eldobok egy labdát, a labda leesik egy villanyoszlopra, a már kidőlöben, 95 fokostengely szinten borúló villanyoszlop pénisz még jobban elborul a labdától. Arra fut Józsibácsi, ráesik a villanyoszlop, a táskája fölrepül egy háztetejére. Abban a házban éppen Kémia-órát tartanak és úgy megijednek bent a nagy táskától ami a házra esett hogy véletlenül több kék löttyöt öntenek a zöld löttybe, ezzel felrobban az egész ház. Én megijedek a robbanástól és elájulok. Anya néz ki a házból rám, ő is elájul hogy én elájulok és ráborul Anya a kistesómra, a kistesóm pedig ráesik a távírányítóra és eltörik. Apa épp nézni akarta volna a TV-t és olyan ideges lett az eltört távírányítótol hogy kiugrott az ablakon. Egy szillánk darab pont föl repült egy másik villanyoszlopra. Elvágta a zsínort és ráesett Mari néninek a nyakára, Mari nénit felakasztotta a villanyoszlop és meghalt. A szomszédunk elájult, annyira elájult hogy belesett egy csatornába ahol épp két patkány ücsörézett, a patkányok vérre föl ment az útra. Éppen egy bicikliző kislány jött az úton, úgy megijedt a vérfoltol hogy beleesett az árokba. A nadrágját összekoszolta és a lány anyja alaposan megverte a lányt. Az apja felrakta a lányja ruháját napisz-rra és kiröhögte őt 9.000 ember. 9.000 emberből pont 4-nek rossz lett a szeme a gépezéstől ezért....*mély levegő* A 4 ember kártérítést követett TŐLEM...
2012. okt. 21. 22:02
 10/19 B2man ***** válasza:
Egyre kevesebbet. Az élet az ábrándozás megrontója...
2012. okt. 22. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!