Úgye nem lehhetek megterhesedve?
Ájáj... én mindíg megaszontam hogy ez a csetsex veszéjes dolog. Majd ha felnőttél lejányom akkor gondolkozzá ilyeneken. De most ne pánikolyál nem ojan vészes én is igy veztetem el a szüzeségem. Salynos akkoriban még nem volt ilyen fejlett a számítástekknika ezért én még ilyen vincsessztert vagy micsodát használtam. Dupla élvezet volt mert amikor elindítottam valamit elkeszdett izombül recsegni és közbe még márijózhattam is. Miután szóltam Csabikának a szomszédnak, mert ugye akkoriban még tanyán éltem, Csabika azt monta veszéllyes dolog ezért a hüvelygombám kezelését elmulasztotta rögtön egy kis punci nyalással. Kérdeztem tölle lehetek-é megterhesedve mert vinyót dugtam fel magamnak? Aszt monta, hogy nem csak ha sakkbábút dugok fel magamnak majd sexelek egy plüssállattal amire egy pingvin van felragaszta és küzben aerob mozgással 130-as pulzussal negatív kalóriás ételeket éve kántör sztrájkozok. De valószínú hogy tévedett mert az eset után terhes lettem. Valószínú hogy azé mert kinyalt. Szóval gyerekek tanuljatok az esetembűl!
36/N
azonnal vegyél ki minden kárttyyátt a gépedbül!!!
memóriakártya júesbíí minden!!!!
gyorsan mer gyün a gyerek!!!!
igen most igyál tejet és vedd be őket!!!
nyugi mostmár nemleszel terhes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!