Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Úgye nem lehhetek megterhesedve?

Úgye nem lehhetek megterhesedve?

Figyelt kérdés
a barátom aszt monta nekem hoty sperma és nem védekesztünk eszt cseten monta lehetek megterhesedvee??????? úgye neeem??????? léciii segícsetek????
2009. aug. 8. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondom, borzasztó, hogy mennyi a hülye ember. miért utólag kérdezed? óvszert kellett volna húzni az internet kábel végére. most aztán izgulhatsz
2009. aug. 8. 00:54
 2/11 A kérdező kommentje:
nem tuttam hoty aszt fokja írni:S:D
2009. aug. 8. 01:01
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
előbb nőj fel, tanulj meg helyesen írni, aztán kezdj csak el hasonló dolgokról társalogni a kedves barátoddal...
2009. aug. 8. 01:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó..ez humor kategória..és szerintem rájöhettél volna hogy a kicsitlány "viccből" ír igy-.-":D
2009. aug. 8. 02:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ájáj... én mindíg megaszontam hogy ez a csetsex veszéjes dolog. Majd ha felnőttél lejányom akkor gondolkozzá ilyeneken. De most ne pánikolyál nem ojan vészes én is igy veztetem el a szüzeségem. Salynos akkoriban még nem volt ilyen fejlett a számítástekknika ezért én még ilyen vincsessztert vagy micsodát használtam. Dupla élvezet volt mert amikor elindítottam valamit elkeszdett izombül recsegni és közbe még márijózhattam is. Miután szóltam Csabikának a szomszédnak, mert ugye akkoriban még tanyán éltem, Csabika azt monta veszéllyes dolog ezért a hüvelygombám kezelését elmulasztotta rögtön egy kis punci nyalással. Kérdeztem tölle lehetek-é megterhesedve mert vinyót dugtam fel magamnak? Aszt monta, hogy nem csak ha sakkbábút dugok fel magamnak majd sexelek egy plüssállattal amire egy pingvin van felragaszta és küzben aerob mozgással 130-as pulzussal negatív kalóriás ételeket éve kántör sztrájkozok. De valószínú hogy tévedett mert az eset után terhes lettem. Valószínú hogy azé mert kinyalt. Szóval gyerekek tanuljatok az esetembűl!

36/N

2009. aug. 8. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Jaj drága ! Most mi lessz?? Megterhesedtél ... huu , nem tudtam hogy a legtöbb csaj csetelés közben lesz megterhesedve ?? Legközelebb figyelj oda .... és védekezzetek:D XD
2009. okt. 27. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
én rendszeresen terhesnek érzek néhány chatpartnert :)
2009. okt. 27. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:
én is igy letem megterhesedve osztán má 19 györekem van oszt má eltartani se birom őket csatornába élünk.. ez van de tanujá az én ösetembő oszt ne csinájá töböt ijet
2009. okt. 27. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
jajjj ti hüjéék! nem kell óvszer huzníí a netkábbel végére! vedd be az ovsszert és a tabletátt meg huzd a passid farkkára
2009. okt. 28. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:

azonnal vegyél ki minden kárttyyátt a gépedbül!!!

memóriakártya júesbíí minden!!!!

gyorsan mer gyün a gyerek!!!!

igen most igyál tejet és vedd be őket!!!

nyugi mostmár nemleszel terhes.

2009. okt. 28. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!