Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen a blogom?

Milyen a blogom?

Figyelt kérdés

Kérlek, olvassátok végig a legutóbbi bejegyzést, szerintem nem lett rossz. Három szempont alapján kellene 1-től 10-ig pontozni (10 a legjobb).

1. A blog kinézete, vagyis hogy mennyire jók a színek, mennyire tetszik a sablon.

2. A szöveg átláthatósága

3. A stílusom, azaz hogy mennyire szívesen töltenél el velem egy nyugis délutánt a Central Parkban az élet fontos dolgairól csevegve. :)

Őszintén, de ne bunkón. Kérlek.

2012. okt. 14. 22:34
 1/8 A kérdező kommentje:

Hűha, de összeszedett vagyok, link:

[link]

2012. okt. 14. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Elolvastam, a "Mi a fene megy a tévében…?" jobban bejött :D

1.Nem rossz bár nem az ízlésem de tény h passzolnak a színek :6

2.Ezzel nem volt baj:10

3.Central Parkban? miért pont ott? :D de amúgy stílusod is bejön bár nem sokat írtál eddig :D :8

2012. okt. 14. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, egye-b*ssza.

1. 8 pont

2. 10 pont (bár nem tudom mi a fenének kell átláthatónak lennie, mikor alig van még valami a blogban)

3. 0 pont (a Central Parkban szívesen beszélgetek veled, ha fizeted a repjegyet, de a blogodat inkább kihagyom)

2012. okt. 15. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Engem picit zavar, hogy olyan nagy az üresség két oldalt, de néhány nap elteltével Téged is elkezd majd zavarni. Az egyszerűség, letisztultság nem egyenlő az ürességgel. Alapjaiban viszont nem rossz, olyan... újság-hangulatot kölcsönöz.

2. Átlátható a szöveg, habár nekem ezek a cikk-stílusú blogok nem jönnek be, nem spontánok, szeretem, ha valaki inkább az életébe avat be, bár sajnos kevés az ilyen jó blog, habár olybá tűnik, a Te célod nem a naplóírás, hanem hogy írogass.

3. Az első bejegyzésben még kicsengett valamicske stílus, amiről nekem a Zabhegyező c. könyvecske jutott eszembe (és hozzá tudtam kötni a Central Parkhoz is), de azért nem hasonlítanám hozzá, meg leszűrtem azt is, hogy korodhoz képest vág az eszed, viszont a második bejegyzésről a Tékasztorik c. blog jutott eszembe, amit egy diplomás ,,nő" ír, és arra megy, hogy minél jobban lefikázzon másokat - még ha jogosan is. Kezdetben még jókat írt, aztán rájött, hogy minél primitívebben fogalmaz, minél nagyobb képtelenségeket ír, annál többen fogják őt ,,like-olni", magyarán a közönsége formálta a stílusát, holott talán lenne esze jobbakat is írni. Ne érts félre, ezzel nem szóllak meg, hanem csak megjegyzem, hogy az eszes emberek hamar elszállnak maguktól, és egy idő után nem érzékelik, hogy rossz, amit csinálnak, Te viszont tartsd meg a stílusod, és soha ne ess túlzásba. :)

2012. okt. 15. 01:13
 5/8 anonim ***** válasza:

6

10

0

2012. okt. 15. 03:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Én imádlak!!!xDD :D

Nekem nem volt semmivel sem gondom.:)

2012. okt. 15. 16:57
 7/8 S@jtfül válasza:
Már háromszor az oldaladra tévedtem és eddig mindig, minden tetszett. A stílusod szerintem nagyon jó (tényleg NAGYON) és a témáid sem a tipikus tömegcuccok, úgyhogy szerintem örömmel fognak olvasgatni nálad ;) Sok sikert!
2012. okt. 15. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Kinézete az olyan semmilyen, jellegtelen (nem cikizésnek szánom, építő jellegű kritikának). (3).

2. Nekem lejött a lényeg. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy teljességgel átláthatatlan, csak én vagyok valamiféle géniusz (de nem valószínű :D). (9).

3. Nos, a legfrissebb bejegyzésedet elolvastam a divatirányzatokról. Már ebből lejön, hogy hasonlít az álláspontunk, szóval már ez garantálja, hogy eltöltenék veled egy délutánt az élet fontos dolgairól csevegve. És ha hozzávesszük, hogy Central Park, és hogy nőnemű vagy, akkor meg pláne. :D (10)

16/F

2012. okt. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!