Sanyi :D kérdése:
Tuttok e a tescora vicces neveket?
Figyelt kérdés
pl: Totál
Eszement
Szar
Csóró
Otrombaság
ez verseny tehát írjatok különböző neveket a végére vagy az elejére vesszővel elválasztva.
2012. okt. 5. 16:36
1/14 anonim válasza:
Mi egy vidéki kis településen élünk, 25 km-re van tőlünk Tesco, de régebben egyik este annyira ettem volna valamit, mondta a férjem, hogy ugorjak el a Tescoba és vegyek valamit.:) Akkor felvetettem az ötletet, hogy kéne ide mögénk a nagy üres földre építeni egy Tescot és hívhatnánk Tuszkónak. Szóval nálunk azóta Tuszkó a Tesco.:)
2/14 anonim válasza:
így érted? :
tesco, protál
buz1s, tesco
3/14 anonim válasza:
ui.: mifelénk tecsónak mondjuk :)
4/14 anonim válasza:
Nálunk,Erdélyben a Tescot csak úgy emlegetik,hogy: Teljesen Elcseszett Sz*r Cigány Ocsmányságok. :DD
5/14 anonim válasza:
Nem értem tisztán,hogy hogy érted ezt a versenyt.
6/14 anonim válasza:
én az Auchan-ra tudok: madaras Tesco
9/14 anonim válasza:
Tacskó, taaascoxdd, tesó xD
T teljesen
E elvetemült
S sík hülye
C coca-kólák
O oldalbordája
XD
ezt most csak hirtelen... :D amugy nem tom :D
~>ismeretlen felhasználó<~ xD
10/14 anonim válasza:
Új! a kissebség is számít tesco! A minőség sem számít tesco!
(cocacola-s vtam xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!