Én feltennék egy politikai kérdést, de érdekelne még valakit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 12:42
1/9 anonim válasza:
Csak amiatt nem mert utána jönne az "anyázás"
2/9 anonim válasza:
Én már rohadtul unom a legtöbb politikai kérdést. Mindig jönnek az ész nélküli anyázások, a különböző tanulatlan, agymosott emberek, akik azt hiszik, hogy a másik oldal az agymosott és a tanulatlan. Észérvekkel meg hiába megy az ember, mert betonfalba ütközik.
Nem szeretem a politikai kérdéseket, mert ott megmutatkozik az emberek ostobasága, intolarenciája, tájékozatlansága és úgy érzem magam, mintha a magyar ugaron élnék.
5/9 anonim válasza:
Ejnye! Ti itt szórakoztok, népszerűsködtök, közben én meg vívom a véres csatáimat a politikai fronton az ország érdekében. Több felelősségvállalásra volna szükség! Én például bevállalom a következő politikai kérdést is, ha érdekes, ha nem, mert így küzdök az országért.
6/9 anonim válasza:
pffff.... szerintem ezt te sem gondolod komolyan komám
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy nem. Azért lenne humor... Vagy nem olyan jó?
9/9 anonim válasza:
Tényleg? De én nem vagyok böszmepárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!