Azért hangos a barátnőm szex közben, mert azt szeretné, hogy irigykedjen a szomszédasszony? Vagy azért mert szorítja a bilincs?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 03:12
1/11 anonim válasza:
Vagy azért, mert egyszerűen csak élvezi. xD
2/11 anonim válasza:
A mocskok felettem is örökké szexelnek:(
szomszédasszony
3/11 anonim válasza:
vagy, mert el akarja veled hitetni, hogy élvezi, pedig a korbácsolást szereti igazán.
4/11 anonim válasza:
Áhhh szóval ti vagytok azok a hangoskodók, mondd meg a bnődnek hogy egyáltalán nem vagyok irigy, csak aludni szeretnék végre...:D úgyhogy légyszi a száját tömd be
5/11 anonim válasza:
Csak azért mert azt várja mikor jön meg az eszed hogy megkérdezd tőle...
6/11 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 09:29
de ha kérdezem tőle, akkor mindig csak annyit mond, hogy "MÉG!!! MÉG!!! MÉG!!!"
2009. aug. 4. 11:39
7/11 anonim válasza:
Még még még még még , ez nekem nem elég:)
8/11 anonim válasza:
Halkabban már! Már 2 napja nem tudok miattatok aludni! Ha így megy tovább kihívom a rendőrséget csendháborításért, aztán már csak arra eszméltek fel, hogy körül állnak a zsaruk és mást se lehet hallani, hogy SÜN!!!
9/11 anonim válasza:
Ezt nem nektek címezték:
10/11 anonim válasza:
Szex közben nehéz gátat szabni az ilyen dolgoknak:) Eleinte nekem se ment, de aztán odafigyeltem;) Szóval nem kellett szájpecekhez folyamodni, vagy ilyesmi, de ha szeretnéd, kérdezd meg, hogy engedné-e, hogy bekösd a száját
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!