Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Újságot kell csinálnunk a...

Újságot kell csinálnunk a suliban a Harry Potter 2höz, szerintetek mi legyen a neve?

Figyelt kérdés
Lehetőleg valami frappáns , humoros kellene . A Roxfort iskolaújságjához .

2012. szept. 29. 12:49
 1/9 Bia97 válasza:

Van pár ötletem, ha tetszik nyugodtan használd fel őket:

-Roxfort falain belül, 1. szám, külön kiadás csak nálunk (Hogy mi történt a hőseinkkel Tudjuk ki veresége után? Megtudhatod, ha elolvasod velük készitett interjúnkat!)

-vagy lehetne simán Reggeli Próféta, ami a filmben meg a könyvben van...

-de ha több segitség kell itt egy link:

[link]

2012. szept. 30. 10:40
 2/9 Bia97 válasza:
jaj bocsi, nem figyeltem h a kettőhöz kell ötlet...pill minny kitalálok valamit..
2012. szept. 30. 10:42
 3/9 Bia97 válasza:

na itt van:

-Cimnek szerintem használd fel valamelyiket, amit előzőleg irtam...

-Hirként számolj be a Roxfort merényleteiről (ezek a hirek alcimként jelenjenek meg a főoldalon), valamint azt se hagyd ki, hogy harry a koraesti órákban egy repülő autóval a Weasley odú felé tartott, miután megszökött a nagynénéjétől...

-az interjú a végén legyen amikor az ügy kibontakozik, irj le egy interjút gildroy lockhartal (bocsi, nem tudom teljesen h irják a nevét) aki a saját hibája és ronald weasley törött pálcája segitségvel az exmemoriam átok súlytása alatt gyógykezelik....és össze-vissza beszél marhaságokat..ezeket te találd ki.

-javaslom lapozgasd át a könyvet, de a film is elég ha megnézed....ha segitség kell még irj üzit! :)

2012. szept. 30. 10:52
 4/9 anonim válasza:
100%

Az elöttem szólóhoz nem sokat tudok már hozzátenni, de adok még egy cím ötletet: Roxforti Hírmondó

remélem segítettem. :D

2012. szept. 30. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
HP és a Titkok Magazinja, vagy Újsága, Iskolaújsága, Lapja stb... Most ez jutott eszembe.
2012. szept. 30. 14:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) A cikkek már megvannak , csak egy frappánc cím kellett .
2012. szept. 30. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Harry Paper

News Harryer

2012. nov. 6. 01:09
 8/9 anonim ***** válasza:
tök jó az az oldal
2012. dec. 5. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem j lenne az a cim hogy harry potter 2 mardekár utodja vagyis a titkok kamrája és annak ujra feltáras
2016. febr. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!