1/9 anonim válasza:
Orbán Viktor,Gyurcsány Ferenc és még sorolhatnám.
2/9 A kérdező kommentje:
istenem miért a humorba rakja!!!!??? :@
>:(
mind1
KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK:!
2012. szept. 21. 10:24
3/9 anonim válasza:
A reptoidok születésükkor nem kapnak állandó nevet, életük folyamán is kötelező havonta megváltoztatniuk.
4/9 A kérdező kommentje:
#1: ezen jót röhögtem. XD
csak az a baj hogy nem a humorba akartam rakni :(
2012. szept. 21. 10:25
5/9 anonim válasza:
hát én úgy tudom hogy amikor megszületnek akkor nincs nevük hanem a szagúk alapján ismerik meg egymást.de miután ide jönnek a földre azután muszály valami név.
Általában mindig valami híres embert visznek el és ők lépnek a helyükbe.
Pl: Pákó Cristofel Kiszel Tünde de a leghirerebb az Púzsér Róbert de ez biztos feltűnt már hogy ő nem lehet ember.
Ezeket mind egy raptoid mondta neke.de ne terjeszd.
7/9 anonim válasza:
Hszrogusznika,Raptaranassz
Laszeroutassz,Riptonadasz
Hullovagszn,Uskehéj
Vansz,Sziszna,Szisznio,Szaszneász,Szisszensz,Ferousznász,
Szröh,Szerszernesz,Szauszranesz,Szrausz,Sztroszniasz,Szasvo Szivaszov
8/9 anonim válasza:
JátékosX, Prince of Törökország, Max Panye. Ezek a legelterjettebbek.
9/9 anonim válasza:
Nekem van egy reptoid ismerősöm, már egy éve beszélgetünk rendszeresen egy társkereső oldalon. Az ő nickneve jano007, de azt mondta az igazi neve is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!