Csajok, menőnek tartjátok ha vki átgázol kocsival a pocsolyákon és lefröcsköl mindent (persze nem az embereket)?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 21:08
11/23 A kérdező kommentje:
aki akar csaj jöhet csapatni ;)
2012. szept. 20. 21:35
12/23 anonim válasza:
Ennél már csak egy menőbb van, ha az emberek is kapnak!!!
13/23 A kérdező kommentje:
ha úgy akarod ;)
2012. szept. 20. 21:45
14/23 anonim válasza:
Nem menő, nekem nem tetszene, de lehet az csak én vagyok xD
15/23 anonim válasza:
nem menő, hanem alap!
az emberekre vigyázok, de ha nincs ott ember mindig csapatom én is. jól jön egy kis ingyenes alváz mosás! 26L
16/23 A kérdező kommentje:
orommel olvasom a valaszaitokat, bnomet is meg fogom tanitani erre a vezetesi modra :D
2012. okt. 1. 12:40
17/23 anonim válasza:
Tulajdon képpen az EMNSZ (egyesült menők nemzetközi szervezete) címerén egy éppen pocsolyán átgázoló, és mindent lefröcskölő Lada Niva szerepel. Ugyhogy Igen, ez az egyik legmenőbb dolog amit megtehetsz.
19/23 anonim válasza:
utolsó! Az ilyen fantázia dús, humoros, bőbeszédü válaszokért, kár bejelentkezned. Most jobban érzed magad? ("Nem")
20/23 A kérdező kommentje:
egyetertek az utolsoval
2012. okt. 10. 21:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!