Lányok! Be jön-e az nektek, ha egy fiú tudja a C++ nyelvet?
Figyelt kérdés
Ezen kívül értek még a Javához, C#-hoz, HTML-hez, CSS-hez, nemsokára a PHP-t és a ASP.netet is tudni fogom.
Nem francia ugyan, de ez van. :D
21/F
2012. szept. 20. 10:42
1/7 anonim válasza:
Nem rossz, ha tudja, de azért ha egész nap ezt a dumát nyomja nekem meg ilyenek és semmi másról nem tud beszélni, akkor az már inkább kikészítene !
2/7 anonim válasza:
Persze, a legtöbb lány azt kiabálja az ágyban, hogy 10001110011110000001 és a barátfüggvény kifejezésre pedig egyenesen bevadulnak.
3/7 anonim válasza:
A jó helyesírás jobban bejön. :)
4/7 anonim válasza:
Hülye vagy, egyes, leülhetsz. Nyilván kamu, ezer méterről érezni, hogy nem tudsz programozni. Tanulj inkább franicául.
5/7 anonim válasza:
Vagy franciázni!
Na figyelj csak
Jó, hogy jöttél
Van egy egyedi osztályú definícióm, amelynek a pointer mutatója mindig fals.
Ha megmondod, miért, ráparancsolok a húgomra, hogy csókoljon meg, mert piszkosul jó fej vagy.
Hisz nekem...
Nem bánod, ha szöszke egy kicsit?
Akkor egyet elkönyvelhetsz, egyébként aligha...
6/7 anonim válasza:
Jaja az okos scrácokat szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!